İlk motosikletini commuter sınıfında alman daha iyi olur. Acemiliğini çıkartırsın ve masraf çıkarsa bile komik rakamlara hallolur. Bende Lifan Lion 125 var...
Genelde Epic Games'te fiyatlar daha uygun olduğundan oyunlarımın tamamına yakını Epic'te ama Steam kütüphanesi ve sunduğu desteği göz önüne alınca her şey...
hocam mc store dan hiç bir şey alma yarın öbür gün hesabın çalınır bir şey olur yardım etmiyorlar yanıyor oyunların, mümkünce canlı desteği iyi olan...
Film, dizi vesaire izlerim diye 2 ay kadar önce 11" Samsung Tab A9+ satın aldım. Aldığımdan bu zamana kadar 10 saat kullanmamışımdır. Kısacası bilgisayar ve...
Microsoft Store'da 500 TL'ye düşmüş durumda ve Steam'da fiyatı 700 TL civarlarında. Standart versiyonunu almayı düşünüyorum, nereden satın almam daha doğru...
C# , C++, Java, Phyton yazılım dillerinin detaylı kurs PDF'lerine nereden ulaşabilirim?
Her birinde belli bir seviyedeyim ancak profesyonelliğe doğru...
Migros hemen uygulamasında tertemiz çarşamba kampanyası kapsamında hesaplara 400/150 TL kupon tanımlanmış. Finish Quantum Özel Seri 50’li Bulaşık tableti...