Elindeki tek bilgisayarsa riske atmamak iyidir. Gözden çıkardığı bir bilgisayarsa (ki bence öyle çünkü 2. nesil bir işlemci var) yapılabilir tecrübe için...
N!apalım dostum ekrana kuru buz mu atalım. :D 10 yıl önce yapılıyordu 5 GHz denemeleri. 10 yıllık işlemciyi fazla zorlama bence 0.x miktar GHz artıracağım...
2si1 notebook kullanmadım pek bilgim yok bu konuda. Sıkıntı olursa Lenovo garantisi onarım yapar diye düşünüyorum.
Alırsanız sürekli her gün menteşeleri...
Attığınız model olabilir o zaman.
Attığınız model Amazon'da aynı satıcı ile daha uygun fiyatlı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ18TN4X?m=A1M3V6CQWSVGLD...
Bu da benim 8 yıllık taşınabilir HDD.
1 yıllık SSD'den daha fazla ömrü var görünüyor. :D
SSDlerin belli bir miktar yazma/silme ömrü olması daha net bir...
8 yıllık olması 8 yıl kapalı olsa bile sürekli kullanıldığı anlamına gelmiyor. Ne kadar kullanıldığı önemli bu 8 yılda. Ayda 1 kullanıldıysa mesela sağlığı...
Bu küçük bir problem. USB çoklayıcı ile bunu halledersiniz. Ama sabit donanımınızı (işlemci, ekran kartı gibi) bir daha değiştirme şansınız olmayacak...
Saç için iyi bir şampuan kullan. Saçı yumşatsı. Bazen kalıp sabun kullanmak saçı çok sert yapar ve en ufak sürtünmede topluca dökülmeye sebep olabilir...