ca.s

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• ca.s
      haklısın 1300tl gibi bir fiyatı ver söylediğiniz pad ın herhalde onu almak gerekiyor bi ara bakayım ona
    • ca.s
      ca.s, Pump Out Sebebi Nedir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.n11.com/urun/thermal-grizzly-faz-degisimli-termal-ped-50x40mm-64110607?magaza=bilgisayarpazarin Ürünü sepete ekleyin. Varsa bilgisayar...
      • 1788795958542.webp
    • ca.s
      ca.s, Pump Out Sebebi Nedir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sıcaklığın aniden yüksek derecelere çıkması ve ardında aniden soğuması pump out sürecini hızlandırır. Pump outun olmasının sebebi genel olarak ısınma ve...
    • ca.s
      ca.s, Legion Pro 5 Isınma Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Acaba harici ekran kartı yerine dahili ekran kartını mı kullanıyor? Nvidia denetim masası ayarından Valorant için kullanılacak GPU ayarını Nvidia olarak...
    • ca.s
      ca.s, Legion Pro 5 Isınma Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fan modunun Performans Kipi'nde (Lenovo güç tuşu kırmızı renkli olur) olduğuna emin ol veya Dengeli Kip'te (AI Engine+ açık şekilde)(Lenovo güç tuşu beyaz...
    • ca.s
      ca.s, 1.86 Boy Bana Yetmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kızlar 1.90 üstü değilsin diye kabul etmiyorsa sen de kızları 90-60-90 değilsin veya 55 kilonun üstündesin diye kabul etmezsin olur biter. Boya takan...
    • ca.s
      ca.s, Lenovo İdeapad Gaming 3 İşlemci Fazla Isınıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fan modu farklı olabilir. Mesela bilgisayarı yüksek perfomans moduna alıp fan ayarını sessiz yaparsan bilgisayar ısınsa bile fanın devri artmayacaktır.
    • ca.s
      ca.s, Lenovo İdeapad Gaming 3 İşlemci Fazla Isınıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kesin diyemeyiz. Macundan ve macunu uygulama şeklinde de olabilir. Farklı bir nedenden de olabilir.
    • ca.s
      ca.s, Rehber Lenovo LOQ Notebookumu Nasıl Kullanıyorum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- G Ü N C E L L E M E...
      • 1782141886642.webp
      • 1782141886574.webp
      • 1782141976508.webp
      • 1782142526218.webp
      • 1782142664396.webp
    • ca.s
      MX4 yerine MX6 alıp tekrar bir macun değişimi yap. Macun değişimi yaparken macunu yüzeye yaymadan sür. Daha sonra heatsink'i (soğutucu bakırı) düz bir...
    • ca.s
      ca.s, Microsoft Store 0x80070005 Hatası Mc Yuklenmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hizmetlerde.
    • ca.s
      ca.s, Microsoft Store 0x80070005 Hatası Mc Yuklenmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yerel Oturum Yöneticisi Tanı İlkesi Hizmeti Microsoft Store Yükleme Hizmeti İstemci Lisans Hizmeti Bu hizmetler kapalı ise aç.
    • ca.s
      ca.s, Bu Laptopu Almak İstiyorum ama Kararsizim Yardim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Lenovo'nun GPU watt değerine bakıp MSI'a bakmayı unuttum, haklısın. Bu MSI da alınmaz bu fiyata. Tek seçenek kalıyor o halde.
    • ca.s
      MSI ekran kartı 45+10w arkadaşın ilk önerdiği lenovoyu almaya calis
    • ca.s
      ca.s, Lenevo Loq 15ahp10 Aldım İyi Midir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fiyatına göre çok iyi. Buradan tüm özelliklerine bakabilirsin: https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15AHP10?M=83JG006BTR
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,639
Üyeler
202,923
Son üye
Mesut1st
Geri