Bu 20 fazlı anakart gözüme kestirdim güzele benziyor bir forumdaki hocamda güzele benziyor ama net bilmiyorum dedi bunun kronik sorunu var mı varsa ne...
Baska onermiyorsun yani gigabytedan başka banada güzel geldi konu açayım madem ama en kotu senin önerdiğin şeylerle hareket edicem birde hocam biliyorum...
En çok epeyde(genelde millet oraya bakıyor) düşük görünsün diye yapıyorlar diye düşünmeye başladım onu bende fark ettim bloody a60 kullanıyorum 6,7 yıl...
klasik bu butcelerde olan double click,gıcırdayan kasa(bir ihtimal) , scroll sapmaları ve kablo bu butcedeki cogu mouseler boyle net 1.5 yıl goturur gibime...
Bütçemi bir şekilde 12,13 kya cikarabildim anakart konusunda baska bir onerin var mı hocam yoksa gigabyte veya senin önerdiğin den devam mı etmeliyim...
Hocam muhtemelen onerdiginiz anakarti alacağım harbi güzelmis iki şey sormak istiyorum zahmet olmazsa 1. Senin onerdigin anakart zen5 ya 9700x mi tercih...
Peki test etmeli miyim birde şu bilgiyi vermeyi unuttum expoyu kapayinca 71 dereceye kadar düşüyor,birde zarar olduysa anlamam icin ne yapmalıyım ve eğer...
Hocam çok haklısınız fakat bu çökme olduğunda yaptım ve 800 hata alınca bir kere daha yapip yine 800 hata verip occt kapanınca iskillendim ve ram sicakligi...
Hocam senden bir yardım daha alma şansım var mı occt testinde ram testinde 800 hata alıp kapanıyor ve fark ettim ki 76-80 derece ram bir sıkıntı cikmismidir...