Cool master kasa hiç kullanmadım ama bu da görünüm olarak aşırı güzel tabi teknik olarak bileşenlerin montajı ve sonrasında görünüm olarak uyumlu olur mu...
Öncesinde bir arkadaş da RAM konusun da önerdiğiniz gibi önerdi yüksek ihtimal öyle yapacağım bilgi alındıı
1770880771
hocam belirttiğniz kasa beyaz ben...
Hocam görsel ile ifade etmek istedim bende bu hastalık oldu 😅 yani 4 servis topladım ama 5 serisi için hep bir istek oldu içimde araba ev iş fatura vs...
Hcoam B850 Düşüdüm ama mevcut şuan seçmiş olduğum anakart bütçem de ağırlık yapmamasından ötürü ve bütçemde fazlalık olduğu için seçtim tabi öneriniz de...
Oyun için kullanacağım hocam beyaz almayacağım güncel 4090 DDR5 sistemimi satıp üzerine para ekleyip bunu alacağım inş
1770878352
Anakart bunu düşündüm dar...
eleştirinizi anlamadım hocam stabil direk böyle yorumlamanız saçma, forumda bir kitle var üst sistem toplayan biri çıkar veya pahalı bir sistem toplamış ve...
Hocam almayacağım sistemi hiç paylaşmadım ilk defa böyle yüklü alışveriş yapıcam ki iyileri sizin olsun kendi bilgi birikimim başka, bileşenlerin uyumlu...
Şimdilik bileşenler bu şekilde kasa için yazılımı sağlam linsans dan alacağım ekstra fan eklenecek + ekran kartı tutucu ve birkaç aksesuar var onlar konu...