• ProBruzeer
      ProBruzeer, İki krampon arasındaki fark nedir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aman aman fark yok ama superfly bir tik daha hafif oluyor ve ayak üstü kısmı daha geniş.
    • ProBruzeer
      ProBruzeer, Sportive sitesi güvenilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam Barçın siparişleriniz ortalama kaç gün içerisinde kargoya veriliyordu? Üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor olarak gözüküyor bende.
    • ProBruzeer
      ProBruzeer, Hangi El konsolunu almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Nintendo oyunları beni PC oyunlarından daha çok sarıyor. Bu kişiden kişiye göre değişir, oyunları incelemelisin. Elimde el konsolu olarak Switch Oles ve Rog...
    • ProBruzeer
      öneriniz için teşekkürler, en iyi fiyatı barçında buldum. 1729594552 nike ürünü almış olmam iyi bir tesadüf oldu o zaman. güvenilir bir firmaysa sorun yok.
    • ProBruzeer
      O zaman Barçın’dan siparişi veriyorum hocam. Teşekkürler yardımınız için, aktif olarak kullanan birinden yorum almak içimdeki soru işaretlerine net cevap oldu.
    • ProBruzeer
      Barçın güvenilir mi hocam? Aynı modeli 7700₺’ye buldum Barçında.
    • ProBruzeer
      ProBruzeer, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Sportive sitesi güvenilir mi? başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar, krampon alacağım ve 9.5K civarına aradığım modeli bu sitede buldum. Güvenilir midir?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye