Dostlar selamlar, pazertesi 2M civarı bi araba ticaretim olacak ve ben alıcı tarafım. Hesabımda gerekli para var ancak bankanın 475K günlük işlem limiti...
kasasını hiç beğenmiyorum i20Nlerin maalesef
1738069052
hocam i20N kasalarını pek beğenemiyorum ya, kaporayı yatırdım zaten pazartesi teslim alacağım aracı...
Piyasası benim için çok önemli değil hocam ben de o şekilde düşünüp kaporayı yatırdım. Kaza bela çıkmazsa çarşamba günü teslim alacağım. Keyif arabası...
yazılım atacağımı sanmıyorum hocam arabaya, ayrıca yine attığınız ilansa temiz değil. BMW’ler gerçekten çok sert kullanılmış ya kazalı ya çok kilometreli...
hocam 280 beygir yani veloce versiyonlarında bu bütçede 2017 modellere falan inmem gerekiyor. BMW’ler de evet piyasa olarak daha mantıklı ve G20 önerisi...
2023 modeli vardır da o kadar para yok bende hocam. yoksa keşke oralara çıkabilsem. 2020 modelini 2 civarına alıp biraz da elimde nakit tutmak istiyorum...
2020 model Sprint paket Giulia almayı düşünüyoruz, her ne kadar aile aracı olarak görsek dahi evde zaten hali hazırda 2 araba bulunduğundan %90 oranında...