Merhaba, taksitli ve en az 3 taksit olacak şekilde 7000tl ye kadar ekranı büyük şarjı uzun giden, mümkünse ips ve kalem desteği olan bir tablet arıyorum...
Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözüldü. Tam ümidi kesmiştim ki bir şey denemek istedim, ses açmaya ardından kapamaya ardında açma kapama...
Hocam şöyle ki kamera toz almıştı çok hafif ve birinin lensinin üzerinde çizik var fakat leke vb hiçbir sorunu yoktu. Arka kapak orjinal değil çünkü...
Hocam
Hocam şöyle ki düşmeden önce bi sorun yoktu fakat düştüğünden beri ilk kez açtım ve böyle oldu. Herhangi bi şekilde soketi falan çıkmış olabilir mi...
Kamera kapanmıyor fakat portreye geçince donutor görüntü vermiyor bi önceki kamera modunun görüntüsünü bulanıklaştırıp öyle kalıyor. 18.0.1 sürümünde ne...
Merhaba, 2 hafta önce almış olduğum iphone 13 pro maxte portre modu çalışmamaya başladı, portreyi açınca bulanıklaşıp donuyor. Telefonu 2 gün önce yere...
8 sene muhtemelen 16 pro max bile idare etmez, ancak 15 pro max alıp 10 ay kullanıp sonra satıp üzerine biraz ekleyip 16 pro max alıp 1 yıl kullanabilirsniz...