Şu haberi tüm platformlara yayin 1 haftaya tr de stok kalmaz. Hatta şuan hazır sistemlerin altında dedikodular başlamıştır. Zannı bile stokları patlamaya...
Full yapay zeka yılı olacak gibi 2026.
Bir yandan iyi oldu adam gibi oyun arzı yok, ekran kartları desen 3-5 MHz artilip isim degistirilerek aynı şeyi...
Yok öğrenci için sıkıntı olmaz ama kâr guden bir yer ise direk program içine entegre edilmiş yazılım var noktasına tespit yapıyorlar. İnternette bu konuda...
AutoCAD bilmiyorum ama solidworks yükleyip ticari olarak iş yapmayın sakın direk ip ile tespit edilip telif davası açıyorlar. Ya telif ücretinin tazminatini...
pandemideki aşırı talebe karşı aşırı üretim yapıldı, pandemi sonrası piyasa düzelince stoklarda aşırı fazlalık oluşmuş ve eritmek için fiyatlar aşağı...
Aynı dönemde almışız hocam ama benimki cl30 2x16 Corsair 4800 aldım ben aldıktan sonraki 3-5 ay sonra 4000 kadar düşmüştü. Sonra patriotlar çıktı 3000'ler...
Şu tr forumda klişe olmuş söz "bekle fiyatı düşecek" duyunca nedense sinek viziltisi gibi sinirimi bozuyor.
İlk olarak beklemen senin zararına çünkü...