Benim ürün bozuk çıkmıştı, ürünü gönderen depo ile görştüm elimizzde şuan yok demişti mecburen iptal etmiştik. Önceki mesajlarda vardır takipte olanlar...
Hocam gerekli notları anakonuda detaylıca paylaştım. Bu başlığı takip edip alamayanlar da olmuştu. En azından aynı konu üzerinden onlara da bildirimle...
Birkaç gün önce 3 tane uygun fiyatlı şarj aleti paylaştım. Üçü de telefonunuz ile uyumlu.
Orijinal almanıza gerek yok. Samsung 25W, 45W, 50W, 65W şarj...
Bana hep şöyle dediler japondan şaşma. Sıfır çin alacağına 20 bin km japon al. Tabi bende dinlemedim gidip a101den apx5 150cc almıştım. Sürdüm güzel motor...
Merhaba evde bir sistemim var bu sisteme önceden kalan ufak uydu hoparlörlerle kullanmaktayım.
sistem şu şekilde
Avr, denon x2800h
Subwoofer, Lentus LNT-SUB...
Piyasada nekadar boktan satılamayn ddr5 ve özellikle gecikmeleri yüksek ram varsa hepsini erittiler bu vesileyle. Bilerek yapılmış bir kurguya döndü...
Fare geldi ilk izlenimim, resimdeki yan tuşlar yok malzeme kalitesi kötü sert plastik, kablo plastik. Dokunma hissiyatı kötü ve kaygan. Tıklama hissiyatı...
Benim ürün bozuk çıktı maalesef iade ettim ellerinde de yokmuş boşa düştük hevesim kursağımda kaldı. Hatta çiçek sepetinden alan birisi Yurt içi kargo ile...