sıvı metal veya faz değişimli pad kullansaydınız hem daha uzun ömürlü hemde daha düşük en yüksek sıcaklık değerine ulaşacaktınız max 3 ay sonra da pump out...
Herkese iyi geceler. Önceki konularımda bilgili bir arkadaşımız lenovo ideapad gaming 15ACH6 laptopumda thermal throttle olduğunu tespit etmişti. O süreden...
Gelişen teknolojiyle insanların tembelleştiğini düşünüyorum özelliklede namaz gibi ibadetlerde çünkü elimizdeki telefon , oynadığımız bilgisayar vs. daha...
O zaman o kullanım verileri ile bir kullanıcı danışma hattına sor bakalım, dava açmadan önce başka bir şey gerekli mi diye, belki tt de yalandan hile...
yok hocam kulllanmamışım ki iphone mobil veri kullanımım 6gb gösteriyor zaten daha fazlasınıfa hiç kullanmadım şimdiye kadar. ayrıca sürekli video kaydıran...
Zaten dışarı çıktığımda bi haritaları kripto uygulamaları whatsap instagram harcamış bu sırayla ve toplam 6 küsür gb harcanmış ocak ayının başından beri...
Yok hocam bütün uygulamalar mobil veriye kısıtlamalı kullandığım telefon iphone 13 denemek için birde samsung m31'e taktım birde bizim ailede bir sıkıntı...
İnternetin kaçağını bulmalısın öncelikle, su gibi internet nerden çıkıyor, arkadaki internet kullanan uygulamaları tespit etmelisin. Ben vodiş kullanıyorum...
(Evet arkadaşlar , az önce bir konuda yaptığım senaryoyu buraya konu olarak açıyorum. Büyük şirketlerin bizi nasıl düdüklediğini hep birlikte betimleme...