Kanka valla herkesin yaşadığı farkılıdır alt komşum 5bin km gormeden motor yedi bende nk250 istiyordum ondan uzaklaştım baktım kadarıyla 100de 60 pişman
Normalde 250nk alacaktım taksitle 220000 denk geliyor bu qjmoto ise 120000 12 ay vade farksız taksit imkanı var ve kağıt üstünde gücü NK ile aynı ve...
Kızın birden fazla flörtü var ve sen de onlardan birisin. Sevgilin için kavga edersin ama sevdiğin için en fazla tartışabilirsin. Kız seninle konuşurken...
Öncelikle yaşadığın olay için üzüldüğümü dile getirmek isterim, Aşk konusunda ben bile iyi değilken sana şunu bunu yap demek haddim bile değil ama kendini...
salla gitsin diyenleri salla kankam, kız duygu boşluğunu seninle kapatmış. babası gelincede seni sallamış, aynı durumu bende yaşadım 2 yıllık ilişkimde ve...
Başlığa cevap vermem gerekirse senin suçun yok bea. Gönül işleri acısıyla tatlısıyla hayatın cilvesi hocam önünüze bakın hayat tesadüflerle dolu bir...
Arda karşında ki kişi seni sevmiyor, sende onu sevmiyorsun. Aranızda çıkar ilişkisi varmış, sen ona moral motivasyon veriyormuşsun o da sana ihtiyaç...