boşver dosti zaten çoğu oyunu 30 60 civarı anca oynatıyor fortnite falan oynarsın 120fps
1741588450
bide 4kymış kanka 4k 120hz hangi oyunu oynatıyor allanı...
Hocam seçtiğiniz kasa biraz dar ve sıkıntılı diye biliyorum 240 sıvı soğutucu bile zor sığıyordu sanki ve fiyatıda saçma asus a21 plus seçilmesi daha doğru...
Hocam uzun ömürlü kaliteli bir wireless alıncaksa 5000 bandına çıkılmalı illa kablosuz istiyorsanız bütçeyi biraz daha biriktirin ben cloud3 wireless...
vay be şakasız hayatımda ilk defa cl16 ddr5 ram görüyorum :D hocam gözünüzü seveyim 7k rame verip b650 kaliteli bir ana kart almamazlık yapmayın ana kart...
anladım hocam ama bence hani zaten 15k sistem 40 50k lık sistem alsam bende düşük modeller tercih etmem ama 15k da sorgulamamak lazım ki medaimarktın hani...
hocam 1 kere alayım bir daha almıyım diyorsanız 5700x alın soğutucu olarakta phantom sprit yapıştırın ya da sistemi sıfırdan topluyorsanız direkt ddr5 e de...
iki tane ekran kartı takmanıza yarıyor hocam da o özelliği profesyonel programlama yazılım render vs için kullanıyorlar siz oyun oyanaycaksınız o yüzden...