dostum kablolu sürücü çapı 50mm olan bir kulaklıktan geçeceksen geçme ses kalite farkını farkedersin dediğim gibi 2 saat oyun oynadım dayanamadım yani sesin...
anladım hocam teşekkürler değerli yorumlar için
1737656409
evet ya öyle hocam ürün biraz kusurları var ranked fps ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda...
hocam sizinle mi konuşmuştum hatırlamıyorum ama kulaklık bugün elime geçti ve yaklaşık 3 4 saat kullandım ses kalitesi gerçekten pubg r6s cs gibi en ufak...
hocam güncel sistemim imzamdaki gibidir 2600x ten 5600 e geçtim pubgde diğer oyunlar kadar bir artış olmadı yani 20 bilemedin 30 fps fark etti ama eskiden...
hocam beyaz toplama isteğinize bir şey diyemem fakat akakçe gibi fiyat listeleme sitelerinden istediğiniz ürünlere tek tek baktığınızda kendi toplamış...
Yahu arkadaş iyi ki sahte işlemci muhabbeti çıktı en ufak sorun oldumu işlemci sahte demeyin milleti ayağa kaldırmışsınız resmi satıcı itopya böyle bir şey...
Abdullah hocam bir kez daha teşekkürler gerçekten kullanıcılarınıza sağladığınız hizmetin haddi hesabı yok umarım arkadaşın sorunu çözülür gerçekten hoş...
hocam bendede 500w var 3070 yükseltmesi düşünüyordum fakat bu yetersiz gelecek gibi duruyor o yüzden 4060 a yöneleceğim gibi
hocam bendede 500w var 3070...
hocam tabii ki de tercih size kalmış fakat ben yıllardır sektörde olan bilinmiş markları tercih ederim çünkü birkaç kez bu huyumdan alakasız ürün aldım ve ne...
hocam çok piyasayı bilmediğinizdendir bir sürü içerik üreticisiyle anlaşmalılar ve yıllardır sektördeler bence araştırdıktan sonra duymadım demek biraz...