r10'dan almanızı tavsiye etmem. Ne idüğü belirsiz şahıslara direkt IBAN'dan para atmak sonra ne iş çıkarır bilmediğim için bulaşmazdım. Bu kişi bir suçlu...
Evet hala çok fazla stok var marketlerde, böylesi daha iyi biz tüketiciler için. Aslında Migros için de daha mantıklı, kazanılan puanları yine Migros'ta...
Bu daha iyi aslında çünkü 100k alıp satmaya çalışan adam olduğunu düşün money iade olunca paralar sadece markette harcanabiliyor bu yüzden bu adamlar...
Çok güzel fiyat, RX 9070 XT ile kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. RTX 5080'i bile rahat besler, baya sağlam ve üst segmente yakın bir PSU. Hem GPU için...
1 ay önce 39K ya garantisiz 4080 i satıp yerine 2.elde 29K ya 9070XT Nitro+ alacağım zaman millet gerek yoğğ yaa, saçma olur yağğ falan diyordu alın...
16 GB kartı 26 bine almayanlar 6 ay sonra ram kaçırmış gibi üzülür.Test videoları 900 tane ortada..% 15-20 fark ya var ya yok 5080 ekran kartı ile 200...
Afyon'cu tayfa gelsin. 2019 da alıp 2023'den beri yedek tuttuğum Mi 9T Pro halen 1 batarya değişimi ile takır takır çalışıyor. Oled ekranı halen cap canlı...
AMD %10-15 arası zam geleceği haberlerini yapmıştı, çok uzun süre ucuz kaldılar ama krizin etkisi illaki hissedilecek. Yine de 33-34kya bulunur piyasada.
Bir Arkadaş Migros Sanalmarket konusunu açmıştı stok vs bitebilir ondan bu konuyu açtım
Hemende inirim var bakmayı unutmayın
BOYKOTÇULAR ALMAYACAĞINIZ...