geri kafalılık yapıp kazıklanmaya gerek yok türkiyenin en büyük pazaryerlerinden biri neden toplama telefon satsın, turkcelldeki satış elemanı babanın...
Ne alakası var dostum? Satıcı ilana hangi ürünü koyduysa, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği o ürünü birebir göndermekle mükelleftir. Fiyatlandırma...
Sadece Amazon satıcılı ürünleri süzmek için pek kimsenin bilmediği güzel bir trick vereyim;
https://www.amazon.com.tr/s?k=_________&rh=p_6%3aa1unqm1sr2chm...
Ben de sizinle aynı model AOC monitöre sahiptim, bana da 24G11ZE önerdiler. Hoparlör ve pivot özelliğinin olmaması nedeniyle reddecektim, bizim arızalı...
Paraf kartınız varsa Vatan'daki Zotac'ı alın geçin üstat, 46 bin TL idi en son. 12 bin TL farka değmez o kart. Tamam soğutması daha iyi olabilir de birkaç...
Saçma ya, böyle bir ön indirim mi yapıyorsun, yapıştır 16x2 güzel ram'i 16-17'ye. İnsanlar sabah ki indirimi 4 gözle beklesinler. Hiç kafa yok bu amazon'da.
Çok rahat soğutur hocam zaten TDP değeri 250w yazıyor bilgilerinde. Sadece kasanın CPU soğutucu yükseklik desteğine dikkat edin, biraz hacimli bir soğutucu bu.
Kapalı sistem gibi düşün, yanında gelen kontrolcüye sadece Hawk'ın fanlarını (veya 6 pinli fan) takabilirsin. Evrensel değil yani uyumluluk konusunda. 10'lu...