Hocam Tuf serisinde Gpu modunu değiştirince düzeliyor bu sorunu yaşıyan bi sürü insan var ama bende düzelmedi sanırım böyle kullanmaya devam edeceğim...
Sizde Farketmişsinizdir Ekran Kartı Kullanımı %0 Olarak Belirtiyor Ekran Kartını Kullanamıyorsunuz Bir Çok Sebebi Olabilir O Yüzden Burdan Direkt Olarak...
Merhaba Kullandığım Kulaklık Nova Pro Wireless Uzaktan Gelen Seslerin Mesafesini İyi Duyabiliyorum tam Konumlarınıda Saptayabiliyorum Kulaklık Bu Konuda İyi...
Ekran Bi Daha Gelmez Sorunu Yaşamazsınız Windows a Girmeden Yani Bios Aşamasında Her Zaman CPU Kullanılır bir Sorun Yaşarsanız Bios A Girip Direkt Tekrar...
42mm Bir Saat Benim Dediğim ise 40mm Daha Küçük Oluşu Daha Rahat Etmenizi Sağlar Diye Düşünüyorum 44mm Seçeneği de Bulunuyor SE Nin Özellik Olarak İse Sizin...
Açıkçası Dışarda Bile Dinlemeyeceğim Evde Sandalyeme Yaslanıp Dinlemek Yeterli Benim İstediğim Şey Müziğin Kalitesini Tam Olarak Alabilmek He Kablosuz...
Yani Pek Bir Detay Belirtmemişsiniz Spor Ve Gündelik Kullanımı Her Saat Takip edebilir Durumda Şuanda Apple Watch SE Hem Fiyatının Uygun Olması İle Hem de...
Tecrübeli Biri Mi :D
1736189477
Hangi Modelleri Ve Neden Her Model Birbiri İle Tutmuyor Malum Bazen Ucuz Modeller Pahalılardan Bile Daha Kaliteli Olabiliyor