Hepsini Fatura ile ispatlarım bile 😅 Türkiye tedarikçisi bilkom a bile mail attım bu da tesadüf değildir diye kablosuz kulaklık olarak ben çok öneride...
Ekran Kartları için ortalama 2 yıl satma süren var mesela 3060 laptop günümüzde kullanılabilir ancak satmak istersen değeri aşırı düşmüş olucak aynısı 4000...
'' Mat Oled '' Terimi Hala Kafamda Bir Soru İşareti Kaldı Tam Kavrayamadım Nasıl Mat Oledi Ayırt Ettiğimizi O Zaman Renk Cümbüşü Dediğimiz Ki Oled Alma...
Fiyatına Göre Baya İyi Bir Monitörmüş Peki Oled Kullanıcısı Olduğun İçin Sana Bir Kaç Soru Sormak İstiyorum Öncelikle En Klasiği Olan Oled e Geçmeye Değer...
hmmmm
1761681598
Çok Açıklayıcı Yazmışsın Bunun İçin Teşekkürler Ancak Mağaza Sayfalarında Gezerken Bu Tür Detayları Yazdıklarını Hiç Hatırlamıyorum Mat...
Merhaba, uygun fiyatlı bir OLED monitör arıyorum.
Ucuz OLED modellerinde özellikle metin kalitesi ve yanma riski gibi sorunlar olduğunu duydum.
QD-OLED...
Ama Rekabetçi Oyunlarda 2k Nın Hiçbir Anlamı Yok Ki Grafikli Oyunlarda İse 4k Her Zaman Daha İyi Olur Ekran Kartı 5060 Ti Değil 5070 Değil 5080 Aşırı Güçlü...
Ben 1080p 240 Hz Ana Monitör Yan Monitör İse 4k Renk Kalitesi Daha İyi Olan Bir Monitör Kullanıyorum Sanada Bu Tarz Bir Şey Yapmanı Öneririm Ek Olarak...