motivasyon gecicidir ilk gun calismani saglar. Ihtiyacin olan sey motivasyon degil disiplin. Motivasyonum olsaydi yok hasa allah olurdum filan herkesin...
Hedef işte sayısalda ilk 100 bin.
100 bin liraya bi araba alsam mı diye düşünüyordumda bu paralarada adam akıllı araç illa masraf istiyor. Telefonada aşırı...
6 ayda kasa tozla bütün olmuş ekranım, ekipmanlarım kutusunda bekliyor. Bazı şeyler elde etmek için bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. Bence...
Şirazeyi kaçırmayacaksan sen bilirsin ama sınav sürecinde oyun moyun olmaz eşşek gibi ders çalışırsın ve yapabileceğinin en iyisini yaparsın. 1 sene ile 40...
Dışarı çıkacak sebebim olduktan sonra pc'ye sarmıyorum pek. Zaten sosyal takılmayı pc'den daha çok seviyorum.
1780903490
Aynen ne yazıkki yine sistem...
Ben sahsen ders calismak icin vb. Birseye odaklanmak icin o kadar ileri gidip satma taraftarı degilim bakacak olan herturlu telefona televizyonada bakar...
Valla üstad, akşam gelince bi oyun girmek istiyo insan ya, mobil oyunlarda cırt zaten, konsoldada bi oyun beş bin lira zaten konsolda alınmaz bakalım...
Beler cümleten sa, ben şimdi evin içinde pc var diye yks'ye çalışamam dedim, ekipmanlarla vs. 3060 ti li sistemi ekipmanlarla 50 bine sattım ama işte...