Arkadaşlar Amazon'dan G733 almıştım geçen yıl, genel olarak memnundum aslında düz bir kullanıcı olarak. Kulaklık padlerinin soyulması sonucu Amazon'a...
60k yazdım düz 16 için %98 pil ömrü + apple'dan alınma kılıf ve ekran koruyucu dahil eğer bu fiyata satabilirsem, üzerine 18k koyup 17 alıyım diyorum...
Arkadaşlar 1 yıllık Iphone 16'ım var 256 GB. 60Hz olmasından dolayı acaba satıp 17 alsam mı diye düşünüyorum. 17 Pro 107k çok pahalı bu yüzden alabilirsem...
Arkadaşlar Logitech G733 kulaklığım var ancak hem G HUB yazılımı kuramama sorunu hem de devamlı PC ile PS5 arasında USB tak çıkar olaylarından dolayı sadece...
Arkadaşlar 3 model beğendim. Bütçem aslında 2 bin TL ama diğer 2 model için de fiyat farkı çok aşırı değil. Siz hangisini önerirsiniz? Hiç maceraya girmeden...
Hocam ürünü satın aldım, 1 tane de optik kablo aldım ama nasıl bağlantı yapacağımı bilmiyorum. Anakartımın ve hoparlörün görüntüsünü gönderdim. Bilgi...
Arkadaşlar merhaba,
PS5 Slim digital versiyonum var. 990 Pro 2 TB almayı düşünüyorum. Güncel fiyatı 990 Pro 2 TB 8.200 TL.
Ayrıca bazı arkadaşlar bulut...