Futbola bakıyorsan neden benim yorumlarıma hazmedemedin(sadece benim değil bir çok kişinin) o zaman onu söyler misin ben rezalet futboluna ve oyun içi...
Gün geçiyor dervan dönüyor Türk Tarihi boyunca bir çok ülke ile savştı bunlar içinde Türk - Türk savaşları da vardı buna bakacak olursak hiç bir ülke ile...
La senden bana inanmanı beklemiyorum zaten sen kimsin de seni kafama takacağım. Bana küfürsüz cümle kuramıyorsun diyor karşı taraf ne okumasını biliyor ne...
Sen doğduğunda evet lisye gidiyordum tahsilim Yazılım Mühensisi uzmanlığım Mobile Application Dev(Kotşlin-KMP, React Native), Backend Dev. Daha yazmayıo...
33 Lan var mı daha diyeceğin bir şey zırlamaya devam et. Önce okuma yazma öğren sonrasında gel. Ben 10 şey sunuyorum sen bir şey sunuyorsun ben 5 şey...
Hala daha Arjantin takımını savunan var 120 dakika boyunca ispanya kalesine isabetliyi bırak herhangi bir şekilde şut çekemedi son anda rastgele karavana...
Ben daha öncesinde sohbetim oldu hatta bu sayede adamın dolandırıcı olduğunu anladım ve bu durumu yaymak istedim. Birileri yazsın bakalım elden alalım...
Kaynak: *** siz anladınız forum nezaketine uyalım bu nasıl bir bilgi olabilir ya msi'ın 2 fanlı modeli var ki hiçbir önemi yok isterse 3 fanlı olsun ekran...