Takdir etmenizden dolayı teşekkürlerimi arz ederim. Kendi çapımın dışına çıkmayı zaten sevmem de kendi çapımın da zayıf olduğunu düşünmüyorum hatta bu...
Sizi malum forumda da görmüştüm şuanda şok içerisindeyim wukong işinide hallettim :D bu arada aynı fikirdeyim artık bir şeylerin düşeceğini bekliyor olmak...
Öncelikle konunun üzerinden baya zaman geçmişken yazmak da garipmiş gerçekten. İlk olarak yapılan işlem OC işlemi değil UV işlemi buradan bir başlayalım. 2...
Örnek olarak verdiğin wattman hatası yanlış zaten hdd kaynaklı wattman hatası ile karşı karşıya gelemezsiniz siz de bunun farkın da olun. Emin ol ki çok...
"Onlarca bilgisayar topladım ben bile hdd kızağı olmayan kasalara vidasız sabitlemeye çalıştığımda sistem kararsız çalışabiliyor.Sonra wattman hatası...
Sistemdeki kararsızlığa mı döndük şimdi hdd kaynaklı bir sorun olmayacağını ve size ai kaynaklı kaynakçalı bir içerik sundum. Ama siz yapay zekayı da...
Öncelikle bana 10 kere daha mesajımı okututtuğun için seni kınıyorum. Okumasını bilmeyen bir insan olduğunu düşünüyorum ben çünkü ssd kelimesini kullanmadım...
Öncelikle wattman hatasının nedeni hdd den kaynaklı olmaz bunu bilelim. Daha net ve özgü donanım araştırması sonucu. Lütfen kavramsal hatalardan uzak...