Arada 4k fiyat farkı var ve sanırsam her ikisi de SK Hynix A-die yani aynı çipi kullanan(yani aynı saatler hızında ve alt gecikmelerde çalışabilecek ramler...
Hiç normal değil günün tam ortasında 180-190W ile 95 derecede(Arkadaşın adını unuttum 140w da 95 görüyor diye AIO değişim yaptırdı) tutan biri vardı forum...
NZXT anakartı gönül rahatlığı ile alabilirsin asrock 'a ürettiriyor n9 özellikle faz yapısıyla 2 nesil sonraki max işlemciyi bile besleyebilecek bir yapıda...
Sorun yaşamazsınız sorun yaşayanlar hangi çip de hangi model de yaşamış diğer markalarda bu şekilde bir sorun yokmudur sizce bu şekil de direkt bir marka...
Bugün elime ulaştı harika ürün ama büyük vida aparatında keşke mıknaıtıs olsaymış küçüğünde var ama büyük ağızlar takılmıyor. Şunu da söyleyim ama küçük...
Size attığım ram ile de expo açıp arkanıza yaslanacaksınız zaten ;). Ben size daha uygun bir ram sundum sadece gerisi size kalmış 2 sininde içi aynı değişen...
Öncelikle yan temperli cama çarpma olasılığı imkansız gözüküyor ram içinde bilgisayarcı fan ayarını yükseltmiş bu şekilde çarpacağımı düşünmüyorum. Eğer...
2 ram için mhz ve cl değerleri nedir bu gibi detayları verirseniz daha iyi olacaktır. Neden diyelim ki biri daha düşük frekansları çalışıyor daha yüksek...
@Sake13 @MeGaDave06 Biraz daha puan alsam 24 çekirdekli işlemci aşağıya alacağım. Cinebench de ama işlemciye şaşırtıcı bir şekilde 235-245w arası güç...