yok yok su pompası , radyatör hortumunu vb sipariş ettim perşembe günü komple boşaltıp tekrardan karışımlı ready to use antifriz ile yenileyicem fakat...
Merhaba aracımda su kaçakları başladı bu yüzden yeni parçalar sipariş ettim fakat gelmesi perşembe gününü bulur dediler şu an araçta sadece saf su var...
hayırlı aksamlar arkadasıma formentor bakıyoruz 2023 model elektrikli sıkıntısı olmayanlardan ortalama opsiyonlarını bilen var mı formentor alırken dikkat...
hocam bu bütcede alacagın her araba illa sorun cıkartacaktır ortalama 400 e falan hyundai getz den başlıyo sorunsuz arabalar o yüzden durum biraz size kalmıs
hocam ben acıkcası su an blackshark v3 pro ve a50 arasındayım nova pro pek cazip gelmiyor acelem yok indirim bekliyorum ya su an bir tık arkadaşın dedigi...
hocam eğer 100 dolar fazladan vermek koymayacaksa bence v3 pro ya geç ben v2 pro yu amazonda indirimde aldım aldığım zaman yd fiyatındanda düşüktü diğer...
bende v2 pro kullanıyorum baya memnunum fakat 3 yıl oldu menteşe problemi batarya süresi ve yavaş yavaş seslerde tizleşme başladı o yuzden aradayım bir de...