hocam değişim istedim ama değişim için model bilgisi istedim şu anlık, benden onay almadan değiştirmezler. 274qpf modeli 11.2023 (hepsiburada-gpnteknoloji)...
hocam gerçekten çok çok iyi de bu sorunlar kafamı karıştırdı. öte yandan başka markalardan aynı servis desteğini görecek miyim, bu kronik sorunlar her...
@Tayfunns hocam benim sana bi sorum var. 2023 kasım ayında msi g274qpf modelini aldım. renkleri ve özellikle oyunlarda hdr açınca muhteşem oluyordu. ancak...
her cihazda oluyor hocam bluetooth veya aux fark etmiyor. Bende tplink ub500 var çok iyi değil zaten, ama telefonda ve pc'de aux girişi ile de aynı sorun...
hocam herhangi bi video da olabilir. veya müziği - videoyu hızlıca durdur başlat yaparak test edebilirsiniz. ses gelirken ve ses kesildiğince çıt sesi geliyor
hocam ben de yeni aldım 10 gün oldu. sesin 1-0 (var-yok durumu) çok olduğu podcast gibi medyalarda, ses başla bitiş yaparken az bi çıt çıt ses geliyor...
geçen sene 7.600 liraya almıştım. aslında renkleri hdr'ı falan iyi ancak alt kısımda yatay çizgiler oluştu. serviste değişim yapıldı msi g274qpx modeli...