hocam o kadar fazla miktara hiç gerek yok sadece 150-200 tl ye bile halledilebilecek iş. elinizde bi USB ve içine format yükleyebilcek bi bilgisayar veya...
Adam sana 500 TL'ye crackc kurmaz tahminimce o format parası ile aynı parayı alır ve normal microsoftun sitesindeki deneme sürümü olan windowsu kurar onda da...
Hocam nereden aldın ve ne kadar ödedin bu garanti olayı çok olan bi şey ama aldığınız yeri atın en azından alıcak olup görenler de attığınız yerden almamış olur
kimlik ve pasaportları nüfus müdürlüğüne veriyorlar.
Diğer evrakları ise genellikle muhtarlığa bırakırlar.
Adam işini biliyor 20 kimlik dağıtacaksa hepsine...
Hocam kullanmadığınız şeyler hakkında haterlık yapmaya gerek yok kasmayın kendinizi 1. Olarak kalemde hiç bir gecikme yok 2. Olarak sence 17 pro max ile...
hocam iyi de sorun bu ya zaten tam ben gidicem adamlar dağıtıma çıkarıyor yoksa benim şubeye gitmem maks 10 dakika ama şubede durmuyor ki kimlik dağıtıma...
Hocam satıcının neyi var neyi yok bilmiyorum sorun da bu zaten mesela mediamarkt satsa adamların bir sürü şubesi var fiziki olarak gidip görebilirsin bi...
Kargo ile en alakalı başlık olarak bunu bulduğum için bu başlığa açtım
Arkadaşlar ben pazartesi günü kimliğimi yeniledim çarşamba günü kargoya verildi yani...
Hocam app store un yavaş indirmesi dnsten kaynaklı bende dns vardı yavaş indirmeye başladı her şeyi dnsi kaldırınca düzeldi sizde de dns varsa kaldırıp...