Uzun süredir ikinci el masaüstü fiyatlarına bakmıyorum bu yüzden piyasa hakkında bir fikrim yok direkt ilanımın açıklamısını koyuyorum 20k fşyat koydum...
KEHKEHEKH çok komiksiniz gerçekten yarılacağım gülmekten bizim uydurduğumuz(?) cevaplar kabul etmemek sizin sorununuz ve bu sizin sadece beğenmediğiniz için...
Üslüp muhattaba göre şekil alırsa sizin gibi tartışma ahlakından yoksun ve köşeye sıktıştığında verilen cevabı beğenmediğinde klişe cevap veya kaçamak...
rica ederim hocam bazen gözüm dalıyor ordaki fotoğrafa bazen yeşil içimi açıyor diyorum bu dünya ne kadar büyük ne kadar güzel bazen eski bir yer çıkıyor...
Hocam hemen kişiseleştire giriyorsunuz ordan windows spot seçiyorsunuz arka plandan ve windows size birbirinden güzel kaliteli fotoğraflar koyup arada bir...
haşa ne tamamım nede iman ekspertiziyim bunu mesajımın başımda da belirtim demeye çalıştığım şey Allah kuranda biz gönderdik ve onu biz koruyacağız diyor...
Hocam haşa tanrı değilim ama daha önce çok tartışmalarınızı okudum ayeti bağlamdan koparıp anlamı çarpıtıyorsunuz biri size sonrasını okuyunca klişe...
Kusura baıkmayın sizin art niyetten başka birşeyiniz yok defalarca bu tarz konular açtınız konuların cevaplarını klişe cevap diyerek geçistirdiniz haftada...