Şu an üründeki 134.64 TL promosyon ile 269 TL'ye alınabiliyor. (Promosyon teklifi yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir. Alışveriş Sepetinde ertesi güne...
Çok teşekkür ederim hocam kendi deneyimlerinizi paylaştığınız için. Sanırım ben de bu ürünü tercih edeceğim. Kendi sitesinden siparişi veriyorum. UPS için...
Hocam selamlar, belirttiğiniz bütçede alabileceğiniz en iyi akım korumalı priz, metre uzunluğunu da hesaba kattığımızda link olarak paylaştığınızdır.. Ki...
[H3 id='CENTERBDeneyimim+Duracell+CR2032+BIOS+Pili+ve+Destek+SreciBCENTER']Deneyimim: Duracell CR2032 BIOS Pili ve Destek Süreci[/H3]
Dostlar, yeni bir...
Studz ı ben de masaüstünde kullanıyorum. Neredeyse 2,5 sene oldu bir kez bile kopma veya başka bir sorun yaşatmadı, şu an Idefix de satışta görünüyor, link...
Selamlar yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz, o dönem ben de araştırmıştım arkadaşın önerdiği Samsung ile bunun arasında kalmıştım. Hanım bunu tercih edince...
Hocam Temu'da geçen uzun süre üzerine hesaba claimcredit geldi bir kez sipariş ettim 880 kredi verdi 1100 liralık sepete,sonraki hafta aynı kampanyayı verdi...
Öncelikle Allah herkese daha iyisini nasip etsin. Yıllardır güçlü bir sistem toplamanın hayalini kuruyordum, kendi maaşımla almak nasip oldu.
Sistemimi...
Selamlar, Temu TR yerel depodan satışı yapılan ürünlerin fiyat ve kalite beklentisinin bekleneni karşılamadığını zaten bu konu başlığında bir kaç kez...