Yok hocam direk yüklenmiyor mi box a.. ben send files to tv ve cx file explorer uygulamalarından destekleyerek inat apk yi kurabildim, biraz ugrastiriyor tv...
Butceniz uygunsa bence alınır, ben de ilk nesli de 2.nesli de var, Google tek hesap üzerinden evdeki 3 tv 3 mi box 2 masaüstü pc 1 laptop 2 tablet 4 akıllı...
Selamlar, hangi bankalardan ya da hangi yöntemle para aktarabiliyoruz buraya? Bir de kampanyalar kısmında 30 tl yatır 100 tl daha kazan tarzında bilgi notu...
Normalde Xiaomi nin ürünlerine çok mesafeli bakarım ama 250 TL ye bilindik bir markanın f/p beklentimi fazlasıyla karşılayacağını umarak almış bulundum...
Hocam selamlar Anker in marka olarak bir çok ürününü kullanıyorum.. Liberty 4 nc life note 3i tws q21 q45 20000 mah powerbank 2k güvenlik kamerası kablosuz...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/aula-f75-mekanik-klavye-temu-920-950tl.1017456/page-6#post-9160190
bakabilirsiniz hocam hotswap özelliğide var yani bir...
Selamlar, pek anlamadığım bir konu olduğu için görüş, öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var..Genel itibariyle oyun ve gündelik kullanımda iş görecek bağlantı...
Kalite sıralaması yapalım ona göre alırsınız.
Bazı ürünlerin iç donanımları hakkında bilgi bulundukça eklenir.
159 ve 159P Telink MCU - Ring Nuo Blue 80M...