Halettim. 1000tl sipariş verip iptal ettim. %8e çıktı. Sonra 1040Tllik ürün aldım 1800 hediye için 3000 jeton tamamlandı. Şu iptal etme hilesini iyi ki...
https://share.temu.com/mCzEZuhlzhA
Şunu almayı düşünen biri çıkarsa aman ha. Laylondan bir şey bi açtım kendi kendine duvara bi kafa attı kirildi 🤣 neyse...
Değil 1200 üst limit olan 1260 TL desen bile % 4 ü 50,4 jeton yapar 10 da veriyor 60,4 esiyor toplamda...Ama 1800 alman için 63 jeton istiyor.. Matematiksel...
Basit bir soruya basit cevaplar vermeye çalışayım:)
Kastınız alışveriş sürekliliği ise bu yönde süreci olumsuz etkileyen veya etkileyebilecek herhangi bir...
Arkadaşlar selamlar, bahsettiğiniz bu klavyenin kablosuz özelliği hiçbir şekliyle bulunmamaktadır, o niyetle almayı düşünüyorsanız vazgeçin pişman olmayın..
P.m den merakınızı sonlandıracak ve sorularınızın cevaplarını samimiyetle alacağınız bilgi paylaşımı yaptım, müsait olduğunuzda okursunuz..
İyi pazarlar:)
Valla ittire ittire son 1 küsur yılda 258 kişilik bir dev ekiple daha önceki benzeri versiyonu da dahil olmak üzere 19 kez aldık, ben de bu vesileyle 3 kez...
çok satışı olan başka saatler vardı 1 ay oldu olmadı hep satıştan kalktı
anneme alıcam içinde kaldı 2dir al al diyor iptal oluyor.Silikon kayışlı baktım...