Selamlar, zamanında sistemi kurarken H9 ile imzamdaki Hyperion kasa arasında kalmıştım, fakat o zamanlar her yönüyle birebir araştırıp emin olduğum bir kasa...
Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim...
kullanılmadığında kuruma yapabilir ayda bir civarı çıktı alırsanız pek sorun olmaz. hafif kuruma olduğunda baskı kafası temizliği ile giderilebilir. çok...
Selamlar, bütçenizi bilmiyorum fakat yaklaşık 8 aydır evde bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum, tavsiye ederim..
Üründe tek dikkat edeceğiniz husus 1...
Selamlar, aslında vote olarak ürün gamlarını listelesek ve bu vesileyle en çok oyu alan ürünlere Abdullah bey vesilesiyle indirim sağlatsak daha spesifik...
Şu an üründeki 134.64 TL promosyon ile 269 TL'ye alınabiliyor. (Promosyon teklifi yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir. Alışveriş Sepetinde ertesi güne...
Çok teşekkür ederim hocam kendi deneyimlerinizi paylaştığınız için. Sanırım ben de bu ürünü tercih edeceğim. Kendi sitesinden siparişi veriyorum. UPS için...