Merhaba,
Ekseriyetle sabah saat 06.00 - 09.00 saatleri arasında ve mütemadiyen 2 günde 1 düzensiz periyotlar ile genellikle yaklaşık 30 dakikayı aşmayan...
Türkiye deki yerel satıcıların satış psikoloji ve davranışlarını göz önünde tuttuğunuzda emin olun sürpriz rakamlar görmeyeceksiniz :D Hatta sözüm ona yerli...
Maalesef yakın - orta vadede Shein dan bu yönde bir açılım beklemiyoruz... Fakat Amazon Global in benzeri bir altyapı çalışması devam ediyor, yakın zamanda...
Merhabalar,
Kusura bakmayın iş yoğunluğum sebebiyle bu aralar fırsat bulamıyorum foruma bakmaya... Fakat dediğiniz gibi doğrudur, Temu alt yüklenici bir...
Son siparişlerim de geldi gümrükte bekleyen ürünüm kalmadı ürün linki atan herkese teşekkürler bir dahaki indirimde görüşürüz :D
1770206999
Dx light mı...
Selamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir...
Evet kablosu oluşu ve fiyatı ölçeğinde olabilir, fakat benim aldığım dönemlerde biriken kupon ve banka puanlarıyla neredeyse hepsi bana bedavaya gelmişti...