dreamuiz

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• dreamuiz
      dreamuiz, Ilk aşkıma takıntılıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende aşamadım ama alıştım. Ondan iyi, onu unutturacak illa biri çıkacaktır. Yapacağın şey birini beklemek olmayacak ama. Kendine odaklanmak 1. önceliğin...
    • dreamuiz
      dreamuiz, Neden bu forum 4060'tan nefret ediyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bence 3080 almak daha mantıklı olurdu. https://versus.com/tr/nvidia-geforce-rtx-3080-vs-nvidia-geforce-rtx-4060 Fiyat...
    • dreamuiz
      Ortaokulda flörtümden dolayı 1 sınıf dolusu insandan dayak yicektim, 7 arkadaş dolana dolana götürdü beni eve bıraktı. Lisede sınıftaki sunucuya (ağ...
    • dreamuiz
      dreamuiz, Balıkçı seti için yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arabayı alınca artık geze geze tutarım. İstanbulda sahilde olacak iş değil gibi dediğiniz gibi. Kayıkla da bir işi bilenle olmam lazım, işi bilen...
    • dreamuiz
      dreamuiz, Pcye az inernet geliyo nasıl düzeltebilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Genel konuşacağım çünkü her modemde olmayabilir (6 tane farklı marka modem kullandım ve bazılarını tam olarak hatırlayamıyorum). Film falan izlerken Wifi...
    • dreamuiz
      dreamuiz, Pcye az inernet geliyo nasıl düzeltebilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İnternetin kaç mbps
    • dreamuiz
      dreamuiz, Balıkçı seti için yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öncelikle teşekkürler hocam. İstanbulda oturuyorum bildiğiniz varsa güzel balıkçı bu yemler için vesaire öneriniz varmıdır? Kamp sandalyesi falan var ya...
    • dreamuiz
      dreamuiz, Hobi kategorisinde Balıkçı seti için yardım başlıklı bir konu açtı.
      Malzemeleri Decathlondan almayı düşünüyorum ama hangisi nasıldır ne değildir bilmediğim için yardım almak istedim. Sahilde falan bir yerlerde öyle balık...
    • dreamuiz
      dreamuiz, Yardım Keenetic Router Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1100 liranın günahı ney dimi :D. Access pointte alabilirsiniz sadece istemciler haberleşecekse ucuzlardan. Ya da elinizde eski modem varsa köprü yapın.
    • dreamuiz
      Kendi aralarında haberleşen cihazları ayırıp onları bir yere ayrı bağlarsanız yükü dağıtmış olursunuz dediğiniz gibi evet. 1730731680 Modem, zorlandığını...
    • dreamuiz
      Yanlış anlamadıysam Explorer'a Omni'den gelen ethernet kablosunu takıp interneti hem Omni'den hemde Explorer'dan paylaşacaksınız. Umarım doğru anladım. Dsl...
    • dreamuiz
      dreamuiz, 3000 TL masa önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Biz kendimiz alıp yapmıştık 160x70'di ölçüleri yanlış hatırlamıyorsam. Dışı kaplı suntaydı. Ayaklıkta eski attığımız mobilya parçasını kullanmıştık...
    • dreamuiz
      dreamuiz, M.2 SSD Önerisi Bütçe 2K başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Samsung'lara bakmanı öneririm. Bu bütçe de 500gb modelleri var diye hatırlıyorum.
    • dreamuiz
      Yurt dışından alsan hocam? Nereye gideceksin veya oranın kuru vesaire nasıldır bilmiyorum ama buradan daha ucuza gelir belki + daha iyiside olabilir.
    • dreamuiz
      Galax rtx 4060 kullanıyorum. Testlerde 65 dereceyi geçmedi. Diğer yönden de bir problem çıkartmadı (çıkarmazda inşallah :D).
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,545
Üyeler
160,857
Son üye