Bende aşamadım ama alıştım. Ondan iyi, onu unutturacak illa biri çıkacaktır. Yapacağın şey birini beklemek olmayacak ama. Kendine odaklanmak 1. önceliğin...
Genel konuşacağım çünkü her modemde olmayabilir (6 tane farklı marka modem kullandım ve bazılarını tam olarak hatırlayamıyorum). Film falan izlerken Wifi...
Öncelikle teşekkürler hocam. İstanbulda oturuyorum bildiğiniz varsa güzel balıkçı bu yemler için vesaire öneriniz varmıdır?
Kamp sandalyesi falan var ya...
Malzemeleri Decathlondan almayı düşünüyorum ama hangisi nasıldır ne değildir bilmediğim için yardım almak istedim. Sahilde falan bir yerlerde öyle balık...
1100 liranın günahı ney dimi :D. Access pointte alabilirsiniz sadece istemciler haberleşecekse ucuzlardan. Ya da elinizde eski modem varsa köprü yapın.
Kendi aralarında haberleşen cihazları ayırıp onları bir yere ayrı bağlarsanız yükü dağıtmış olursunuz dediğiniz gibi evet.
1730731680
Modem, zorlandığını...
Yanlış anlamadıysam Explorer'a Omni'den gelen ethernet kablosunu takıp interneti hem Omni'den hemde Explorer'dan paylaşacaksınız. Umarım doğru anladım. Dsl...