Dostum mümkünse ilk Uncharted oyna. Rise of the tomb raider da güzel ama uncharted seviyesinde değil.
-Uncharted
-Detroit Become Human
-Last of Us
-Rdr 2...
Yeni aldım tablet güzem micro g ile google hesabınızı ekleyebiliyorsunuz her uyguşama çalışmıyor bubarada habernizi olsun ek olarak sürekli 120hz alırsanız...
Yine şaka gibi yorumlar yapılmış. Aynı ürünü Hepsiburada peşin fiyatına 12 taksit Temmuz ayında 40 bin liraya aldım. Alırken de yerden yere vurdular. 17...
Kimyada 3d güzeldir bazı soruları geteksix xor koymuşlar testkere 1 2 tane kullanılınır , fizik için özcan aykın bakın eksiğiniz yoksa direkt deneme geçin...
Sen sokaklarda güvenliği sağlayama, sonra nette güvenliği sağlayacağım diye milyonlarca kişinin kullandığı platformu yüzlerce, binlerce sapık yüzünden...
Gençlere ahlak, sevgi, güzel bir hayat sunmak varken, böyle insanların gazını almak için bu tür uygulamaları engellemek, bu tür olayları durdurmayacak...
Öğle arasında dışarı izni yok mu? Okuldakilerle vs konuş iziin alabiliyorsan öğle arası dışarı çık , aileden vs izin isterler muhtrmeln o kısmı halledersin
Sayısal olarak evet fakat tv de önemli olan renk doğruluğu pannelere direkt bakamdım ama yanlış hatırlamıyorsam samsung knedi panelini kendi üretiyor arada...