Sen o kadar nimet ver akıl irade ver onu kusursuz yarat. Sonra o sana inanmasîn sana inananlara hakaret etsin. Ardından ölünce niye sonsuz cehennem. Yav...
2028 yılı için şehrin "gelecek şehri" olma idealleri var . Bazı insanlar yangınların başlama nedenini ise buna bağlıyor : yıkık bir şehri inşa etmek daha...
Çok korkunc bir şekilde yanıyor ve resmen birileri bi şekilde yakıyor heryeri. Doğal bir yangın olduğunu asla dusunmuyorum cunku ya şimdiye kadar durduruldu...
Zaten her yaz kalifornyada yangınlar olur. Benim anlamadığım kışın ortasında niye oldu. Evet biliyorum los angeles deniz kenarında sıcak bir şehir ama...
ABD'de bazı evler tahtadan da inşaat edildiği için normalden de hızlı etkisi artıyor yangının. Türkiye'de genelde beton evler görüyorum köyler hariç.
tabii ki...
Hayda ateist vs müslüman kavgası başlattım yanlışkıkla. Arkadaşlar benim öyle bir iddiam yok zaten "Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor" dedim...
Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi...
Aynı durum bende de çok oluyor. Son zamanlarda forumu o kadar sık kullanmadığımdan ve ilgi çeken sorunlar hakkında konular açtığımdan fazla yaşamıyorum bu...
Çoğu açtığım konu cevapsız kalıyor hatta sarı siteden buraya geçtim forum için ama yok çoğu açtığım konu elektronik bile olsa cevapsız kalıyor günün...
ya mecbur kaçak izliyoruz bi dizi amazonda başka dizi blutv de başkası netflix hepsini almak zorundamıyız. filmler keza öyle bu tüm platformalara girsen...