ps5'im ve pc'im var. rdr2 almak istiyorum klavyede mi daha güzel olur konsolda mı? sistem donanımlarım
RTX 4060 ti 16g, ryzen 5 7500f, gskill ripjaws...
Kardeş sen şimdi trans olmak=çok para mı dedin yoksa ben mi yanlış anladım?
1738103846
bu arada mesajlaşmak amacıyla başka sitelere gidebilme imkanın varsa...
hem pc sektörü hem telefon sektörü sabit kaldı, pc de %20 kas gücü %40 yazılım gücü ayağına veriler sallıyor, bari verimliliği artır oda yok, telefon...
Eskiden özellikle soğuk savaş ve 2000-2020 li yıllarda teknoloji dört nala gelişiyordu. Gerçekten bir cihaz almak istediğimizde acelesi yoksa 1 2 yıl...
Samsung galaxy tab s6 lite tabletim var mijecraft oynarken çöküyor oyundan atîyor bazen kendini yeniden başlatıyor oyun modu açık oynuyorum. Nasıl çözebilirim
Sen o kadar nimet ver akıl irade ver onu kusursuz yarat. Sonra o sana inanmasîn sana inananlara hakaret etsin. Ardından ölünce niye sonsuz cehennem. Yav...
2028 yılı için şehrin "gelecek şehri" olma idealleri var . Bazı insanlar yangınların başlama nedenini ise buna bağlıyor : yıkık bir şehri inşa etmek daha...
Çok korkunc bir şekilde yanıyor ve resmen birileri bi şekilde yakıyor heryeri. Doğal bir yangın olduğunu asla dusunmuyorum cunku ya şimdiye kadar durduruldu...