Bu işlemi yaparken bilgisayarın kapalı olması gerekiyor. Kasa fişe takılı yani anakart güç alacak şekilde usb belleği bios girişine takıp üstteki bios...
asus prime b650M-a wifi II - anakartında bios flashback desteği mevcut. Kasanın arkasındaki usb girişlerine bak birinde bios yazar. Oraya flash belleği tak...
Pc aç kapa yap boşu boşuna 1 saat beklemişsin. Muhtemelen güncelleme işlemi bitmiştir. Doğru anakart modeli ve doğru sürüm attıysan. Tabi modelde bir harf...
Normalde bilindik güvenilir bir site alışveriş yaptım ama hiç hazır sistem almadım. Hazır sistemlerde durum başkalaşıyor tedarik ve bir hazırlanma süresi...
Bence o bütçede sırf hafıza kartı desteği yok diye A serisi alınmaz. S23 fe veya S24 fe alabilirsin. Şuan fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama S23 fe 256...
Cs işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için işlemci değişikleri bariz fps artışı sağlar. Onun haricinde RX 6600'den RTX 4060'a bile geçsen denk olmalarına...
Alakası yok bizzat kendim testlerini yaptım dilersen halen mevcut PBO'yu kapatıp testini yapıp atarım. FC25'te 80 derecelere kadar çıkıyor stok halde. Ben...
Yük altında tutmaz ise darkfreezerde bunu sağlar 1500 tl niye versin insanlar. Bios ayarı ile çekirdek voltajlarını sabitlendiğinde 45 derecelerde çalışıyor...