Ev macun kaynıyor valla ekmek arası macun yicez bu gidişle. O kadar macun denedim. Hepsi birbirine yakın değerler veriyor. Yani 7.5W/8.5W olayı biraz...
Mi boxun usb girişi hoparlörü tanır mı oradan ses alır mısın bilemem. Benim kastettiğim dönüştürücü aşağıdaki gibi. 3.5 jack çıkışı mevcut hoparlör bağlaman...
Evet lisanslı bu lisans sorunları bilinmedik markalarda oluyor. Büyük markalarda lisans sorunu olmuyor. Süresi yok aynı zamanda. Ben 2017'de aldığım mi boxu...
Mi box almalısın. Yıllardır ilk çıkan versiyonunu kullanıyorum bana mısın demedi. En son mi box S çıkmıştı sanırım şimdi S olanının versiyon 2 olanları...
AM5 geç. AM4 geçsen ileride AM5 geçeceksin iki kere ugraş ve boşa masraf olacak.
ASUS B650M-R veya B650M-K Anakart
Ryzen 5 7500F İşlemci
Patriot Viper...
Sağ üst köşede 2 adet 5v 3 pin rgb girişi var oraya takıp armory create uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz .
1734554493
Hocam ne yapsın millet...
Yani ben vr gözlüğü getirttim. 5 bin küsür civarina denk geldi. Türkiyede gözlüğün 15 -20 bin arası değişiyor fiyatları. 15 bin civarlarına getirirsin cdli...
Tanıdık vasıtasıyla kutusu açılıp valize koyarsa gelir. Onun harici kutulu getirmek istediğindede vergi ve işleme tabi tutuyorlar. Kutudan çıkarıp benim...
Bir daha bios yükseltmesi yapmak istersen bios dosyasını indirip içindeki rename.exesi ile inen dosyanın adıni değiştirip. Anakartın arka girişindeki bios...