Evde kullandığım kendi topladığım bilgisayarımıda 2. elden aldım komple. Ekran kartı ve işlemci düzgün çalışıyorsa dediğiniz gibi pek sıkıntı yok. Ekran...
sistemde bir sorun yoksa çok güzel bence de. Özellikle ekran kartına ve işlemciye dikkat etmek lazım gerisi pek pahalı değil zaten. Ama ben kendimden örnek...
Kesinlikle artar. Öncelikle maaşlara zam gelecek ve tabii ki herşeye geleneksel olarak eskiden beri yılbaşında zam yapılırdı. Ama son yıllarda sürekli ara...
Sistem kaldırıyosa tamamdır hocam. Attığınız monitörde güzelmiş. Akşam gaming gecesini bekliyim diyorum belki bu tip monitörler indirme girer. Olmazsa...
curved olan msi ele bence hocam curvet monitörler kötü ya :')
1764941530
rog olan mediamarketlerde genelde oluyor gidip kendin kontrol edebilirsin. Ben...
Arkadaşlar iyi günler herkese. 9060xt 16gb ve 7800x3d ikilisi var. Aktif olarak 1080p 144hz monitör kullanıyorum ve bunu 2k ile değiştirmek istiyorum...
Hocam uygun fiyatına aldanip alıyorum test ederim 1-2 hafta ölü piksel gibi herhangi bir sorun yoksa devam ederim. Sıkıntısı var ise iade ederim diye...
Şöyle aynı ilandan 1 tane daha vardı onda fiyat 5500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Onda da gene 2. el olarak amazon satıyordu. Ama özellikle şöyle de...