yunusun vurduğu yer acımaz boşver böyle yapmasalar it köpek daha faal gezer ortalıkta, sen kurunun yanında yaş olarak yanmışsın sağlık olsun de geç bence
öncelikle geçmiş olsun. kamera görüntüsü toplamaya savcılık veya mahkeme kararı olmadan kimse izin vermez. önce müracaat etmen lazım bu mercilere. olayın...
Çevreden kamera görüntüsü toplayıp gerekli yerlere başvuracaksın. Telefonunu karıştırdığının görüntüsünü de bulursan ciddi davalar açılabilir.
Polislerin...
bütçe dahilinde 1000 alması için aynı oda içinde 5.0 ghz yi en az 1000 mb verebilen bir wifi olmasına dikkat etmek lazım. 2.4 ghz yi 1000 vermesi için epey...
Sorduğunuza göre ikiside bütçenize yönelik diye varsayıyorum. Ben bir 9060xt 16gb kullanıcısıyım sistemimde genelde asus tuf ekosistemi kullanıyorum bu da...
9060 XT 8GB olabilir ama vaktiniz var ise 16 GB ın indirime girmesini bekleyebilirsiniz. Ramazan yaklaşıyor en kötü bayrama doğru güzel indirimler görebiliriz.
bu video eski ama tek tek tane tane güzel anlatıyorlar. DDU programını indireceksiniz. tabi video 8 yıllık olduğu için program biraz güncellenmiş değişmiş...