Şahsım adına şunu söyleyebilirim ki asla ama asla herhangi bir yerine zarar verdiğim bir cihazı beğenmedim diye iade etmeye çalışmam. Etik değil en başta ki...
Fanların sadece görünen kısmını temizlediyseniz peteklerde hâlâ ciddi toz birikmiş olabilir hocam. Bir de macun değişiminden sonra soğutucunun işlemciye...
8 aydır ASUS DUAL AMD Radeon RX 9060XT 16GB DUAL-RX9060XT-16G AMD Ryzen 5 7500F sadece oyun için kulanıyorum 1 kere bile herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Selamlar hocam tek tek toplamak ikinci elden uyguna denk getirdiğin parçalarla çok uyguna gelebilir ama bilgi eksikse kesinlikle önermem. Almışken sıfır...
Güzel kardeşim senin dediğin anakartlar ATX. Yüksek bütçelerde birisi mATX alıyorsa zaten kompakt bir sistem kuruyordur ATX anakartı nasıl takacak kasasına...
Bu anakartın MSRP'si 220$ olarak çıkmış şuan MSRP den bile düşük fiyatta. 2025 Yılının 7.ayında 2 günlüğüne 8600 lira seviyelerine düşmüş onu saymazsanız...
hoca ağzı olan konuşuyor çok iyi fırsat
1780444070
Ben 2 aydır anakart araştırıyorum. Ne zaman bu anakartlar 8.500 civarına satıldı da bu fiyatta sabit...
Bende aynısını kullanıyorum. 2025 Ağustos'undan beri kullanıyorum. Sadece wifi ile kullandım ve kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ve memnunum. Bunu söyledim...
amd ddr5 anakartı en az b650 çift ssd soketli ve psu iyi olan bir sistem alırsan gerisi 7500f 9060xt ile de idare edersin tabi 5060 da olur hem de gelişmeye...
bir de yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi anakartı 2 ssd soketi olan anakart alırsan ileride faydasını görürsün tek ssd soketi olan sonradan ssd eklemek...
Öncelikle 7800x3d işlemciye soğutucu yazmamışsınız ona iyi bir soğutucu lazım olacak hocam.
SSD yi ikinci el önermem ama o fiyata güzel ürüne güveniyorsanız...