Cyberpunk oynamayı seven biri olarak 9070 tercih ederim çünkü RT açmayı seviyorum ve Frame gen aktif olarak kullanan birisiyim birde yanlış görmediysem vram...
normalde amd nin fiyatları 21k yapıyor tr de vergi cart curt 24 26 arası standart tasarım modellerin fiyatı. diğer markaların özelleştirip çıkarığı fiyat...
Bi bitmedi şu hakem mevzuları. TFF MHK GSB ne varsa kökünden değişmesi lazım artık. Mertense'de ayıp en ufak bir müdahale bile yok nereye atlıyorsun? Küçük...
Hocam çıraklığa gidiyorum mezun olduğum zaman ustalık ve lise diplomasını alacağım+elimde bir meslek dükkan ve müşterilerim olcak
1738341851
Ya aslında...
adam kendi ayakları üstünde durmak istiyor,bişeyi istediği vakit ailesini 40 saat ikna etmekle uğraşmak istemiyor,çalışacak didinecek kendi parasını...
düşüncesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
9800X3D aldığım için iyi mi yapmışım yoksa 9950X işlemcisini mi alsaydım 2K da oynamak için ve 1080P’de...
10 yılık pc 10 yıllık tn panel var elimde ..5090 ve pg32ucdm alıp şaha kalkmak istiyordum ki 78 satır 5090 almayın diyen bir makale ile karşılaştım..ben...