Ya hocam yani rahatsız oluyor insan bir süre sonra umarım direk değişim yaparlar hiç insanmiyorum ama şansımı denemek istedim. Bugün servise vardı kargo ama...
Haram zıkkım olsun verdiğimiz paralar ya ne diyeyim inşallah değildirler de uğraştırmazlar. Bazıları diyor degistirir bazıları diyor degismez çözemedim
Neden yapmasınlar zaten eğer ki değişim olacaksa muadilini o yoksa ust modelini vermeleri lazım o da değişim karark cikarsa tabu
1780480413
Hocam yani...
Bakalım bir ben zaten değiştirmezler diye düşünüp yolladım, şansımı denemek istedim. Dün kargoya verdim yarın ellerine ulaşır da kaç günde sonuçlanır acaba.
Ya hocam bu sorun yıllardır var yani üzerine düşüp ne yapıp ne edip düzeltmeleri lazım. Kullanıcı mağdur oluyor kendilerinin umrunda değil o paralar kolay...
Bir sorunu çözmek varken yıllarca neden çoğu kartlarda halen bu sorun var açıklar mısınız bana? Demek ki çözmek istemiyorlar. Onu geçtim formda çok örneği...
Hocam garanti kapsamına neden girmiyormus sonuçta benim herhangi bir müdahalemlen ortaya çıkmış bir sorun değil ve ben ona o kadar para veriyorum o sesi...
Merhaba, geçen sene sinerjiden aldığım asrock rx6750 xt 12 gb ekran kartı geçenlerde cw sesi çıkarmaya başladı ve bende dün Boğaziçi bilgisayara grantiye...
Knk yani almak zorunda benim bir hatam yok kullanıcısı hatası yok yani ben belki dayanamıyorum o seslere olmazsa thh ye basvururum yani onuda aylarca...