w00w

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• w00w
      w00w, Konu Dışı kategorisinde Vozol 20k aroma önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar şu ana kadar birkaç aroma denedim bunlar şunlardı: Vct: İnanılmaz kötü kokusu bile insanın midesini bulandırıyor elinizi bile sürmeyin iğrenç...
    • w00w
      benziyorhz biraz benimkide 3 sene sürdü ilk sevgilimdi seninki gibi 1 senedir ayrıyım benden sonra hemen baskasiyla beraber oldu halada seviyorum insana çok...
    • w00w
      İyi bakalım o zaman hayırlısı diyelim.
    • w00w
      w00w, Eski sevgiliyi unutamamak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İlahi adalete inanıyorum ben. Çünkü şuana kadar ne yaşattıysam aynısını yaşadım
    • w00w
      biz değilde ilahi adalet ve karma yapsın hocam işini
    • w00w
      niye uğraşacak abişim ya takmayın insanları bu kadar salla gitsin ya al 4k hemde 1777223835 şuanda konuştuğum kızdan ayrılırsam bende depresyona giricem
    • w00w
      Düşündüde ne oldu şuan başkasıyla sevgili onla değil
    • w00w
      sen varken o düşünmüş ama :D bir çıkarım yapamayacağım
    • w00w
      Düşünmediğini biliyorum kim sevgilisi varken eski sevgilisini düşünürki? Düşünecek olsa hiç ayrılmazdı ama ne bileyim insan değeri anlaşılsın pişman olsun...
    • w00w
      5 yıllık tecrübemle şunu demek isterim belirli bir yaştan önceki insanlar ile ilişki yaşanmamalı. Özellikle ergen dediğimiz insanlar ile arkadaş bile...
    • w00w
      Belki birgün pişman olur diyorum. Ama gelsede istemiyorum, Ama en azından bigün pişman olduğunu görmek istiyorum
    • w00w
      Bana kalpli yastık yapmış, Beşiktaşlıyım diye Tsihrt alıp öpücükle 1903 yazmış, Onlara sarılıp saatlerce ağladım, Gitmesin diye çok çabaladım çiçek alacak...
      • 1777222844593.webp
      • 1777222848575.webp
      • 1777222854200.webp
    • w00w
      Hocam tamam doğru insan unutamıyor hayat anlamsızlaşıyor kimseyle konuşmak evden çıkmak istemiyor göğsün daralıyor yaşamak istemiyorsun ama ağlamak kendini...
    • w00w
      gardaşım benim yoksunluk çok kötü bir şey herkes zamanla yaşar aktivite bul 5 ay hayatına girip çıkmış bir kız için kafanı yorma bu kadar şuana kadar 1...
    • w00w
      17, Eski sevgilisiyle olmadıki başkasıyla olmuş, Eski sevgilisiyle paslaşıp başkasıyla sevgili olmuş
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,356
Üyeler
194,950
Son üye
Özer06
Geri