vallaha üstadım bende
[H3 id='LG+27+27G440A-B']LG 27" 27G440A-B[/H3]
monitör var şu an 1 adet kırmızı pixel var koyu renklerde ortaya çıkıyor thh ye...
Nasıl yani hocam siparişi ettim dün deme etme .d
1786968803
öyle olamyınca ne oluyor yansıma falan mı?
[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG279QM']Asus TUF Gaming...
Thunderobot kullanan var kimileri güzel diyor kimileri 420 hz de görüntü vermiyor diyor. Bana kalırsa alienware kalitesi şaşmaz. Uzun vadede thunderobot ne...
Tmm düşündüm gibi işlemci ısısı stok fan olduğu için fazla o fan çalışsada çok bir etki etmez işlemciye. İşlemcide iyi sonuç almak için 4 ısı borulu hava...
Fiyatı normalde 23k seviyelerindeydi. Ben de baktım, üzeceğini zannetmiyorum. Oled kullanma metotları var forumlarda araştır derim. Masaüstü görev çubuğunu...
Ben de dün sipariş ettim çok araştırdım ve bunu aldım. Amazondan alman tercihim. Olası bir sorunda ölü pixel gibi direk iade alıyorlar. Amazonda da mobilden...
LG ıps panelleri saldı, olede yöneldi. Oled de baya iyi kalite akıyor. Panel kalitesi sıralamasına bakacak olursak 1. sırada LG ve SAMSUNG 2. AUO 3. BOE...
vallaha kule tipi fazla pahalı değil de prism o kadar güclü soğutucu değil. 4 bakır borulu bir tane alsan sıcaklık 10 derece düşer neredeyse belki fazla...
15K bütçem var, abime telefon alacağım. Oyun falan oynadığı yok. Youtube, whatsapp gibi gündelik kullanım için önerir misiniz? Kasma donma gibi problemler...