yani normal değil sanki 3 senelik batarya ömrü gibi performans veriyor hatta 5 senelik 3 4 saat ekran süresi ne hocam redmi telefonla ben o süreleri alıyorum
kötü bence fason ürün malzeme kalitesi kötü diye düşünüyorum bu tarz markaların evet bir kasadan fazla beklentimiz olmaması lazım ama 2 defa sök tak yapsak...
vallaha kanka kart güçlü de miningsiz halini bulmak zor gerçekten ki güncel almak daha iyi fazlasıyla saçma gelecek ama kas gücü zayıf olsa da yapay zeka...
ayıplı mal olarak sayılması için fazla derecede ölü pixel olması lazım onun alt limiti var 5 adet diye biliyorum yani rahatsız etmesi lazım serviste bunu...
Teknoloji şans işidir hocam moral bozmayın hakkınızı arayabilirsiniz sadece süreç yorar sizi garantisini arayın durumu ve çözüm sürecindeki yaptığınız...
bende gigabyte aorus c450 glass mid tower atx kasa var fanları fazlasıyla kaliteli malzeme yapısı da öyle fanlar 2500rpm de dönüyor oldukça iyi tek sıkıntı...
Araştırdım bende ama bulamadım sadece tustan ayarlanır şekilde var sanırım çok çok ufak bir RGB kontroller alıp sonrasında oraya lehimlersek olabilir ama...
2k alsan daha tatlı olur gibi sanki de o fiyata 2k zor gibi hocam ya ben geçen gün 1080p 27 inç LG aldım 7.400 şu 7.800 olmuş panel olarak en kaliteli...