AK47

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• AK47
      AK47, Yardım EXVEGA Oyuncu koltuğu Kullanan var mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Andromeda aldım 1 aydır kullanıyoruz, kardeşim yazılımcı olduğu için bütün gün koltuk üstünde. En azından şu an dik oturuyor. Bel desteği güzel normalde...
    • AK47
      bunun cevabı ile milletin vicdanını yoklayacağına kendi vicdanını yoklla ve karar ver
    • AK47
      AK47, Anker q 45 kulaklik etrafa ses gitmesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Q30 var bende 2 senedir kullanıyorum. Anlattığın şey bend de var ama arkadaşın dediği gibi kulağına taktığın zaman dışarıya öyle aman aman bir ses gitmiyor...
    • AK47
      Yaptım hocam bu seferde gpt seçtim yine aynı hatayı verdi bende tam tersine mbr ye çevirdim bu sefer hallettim sonra kurdum windowsu ssd ye uğraştırdı ama...
    • AK47
      AK47, Gecenin bu saatinde çok acil yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Valla attığım videodaki işlem Ssd için de yapılıyor mu bilmiyorum bir araştır eğer yapılıyorsa öyle yap ama tavsiyem yukarıda arkadaşın dediği gibi temiz Bi...
    • AK47
      Yok herhangi bir sorun olmaz 2 gün önce ben de aynı sorunla karşılaştım formatı attıktan sonra herhangi bir sorun yok normal devam edebilirsin
    • AK47
      Hocam birde şimdi ben yaptım windowsu usb yi çıkardım birdaha açarken bir sorun olacakmı çünki başlarken usb boot bilmemne yazıp açılıyordu kurulurken
    • AK47
      Düzelmesine sevindim. Oyunlar bir şey değil tekrar yüklenir de keşke verilerinizi yedekleseydiniz, sağlık olsun.
    • AK47
      Hocam vallahi hayat kurtardınız oldu çok teşekkür ederim verilerim gitsede bilgisayarımı kurtardım o bana yeterde artar bile tek sorun 700 gb küsür oyunu...
    • AK47
      Düzelttim 1729903293 Video işe yaradı mı? Halledebildiniz mi?
    • AK47
      Buradan izleyebilirsin Burada flash belleğe isoyu MBR yazdırdın diyelim ama diskin GPT diskini nasıl MBR'ye çevireceğini anlatıyor.(Veya MBR'den GPT'ye)
    • AK47
      GPT bölümü stilinde diyor. Sen flash belleğe muhtemelen MBR stilinde yazdırdın isoyu. Bu windows yükleme ekranındayken cmd açıp diski MBR'ye...
    • AK47
      AK47, Karşı binadan internet alma ihtimalim var mıdır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sanmıyorum hiç duymadım böyle bir şey, bunun yerine komşularınızdan faturaya destek olup wifi ile kullansanız?
    • AK47
      Sanırım başka bir bilgisayardan flash belleğe yeniden iso yazdırıp yapmanız gerekiyor
    • AK47
      AK47, Yarın ehliyet sınavımvar başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çalışmadan 94 aldım ben. Yaptığım tek şey son 2 yılın çıkmış sorularını çözmek oldu. He bir de bilmiyorsan veya karıştırıyorsan ilk yardım konusu ve taşıt...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye