AK47

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• AK47
      AK47, Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kaç ay önce bir yerlerde söylemiştim bu wraith e güven olmaz, Şikayetvar da bir ton şikayeti var kullanıcılar teknik destekten memnun değil diye. Bir ara...
    • AK47
      Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, umarım bir sorunu olmaz. Premium avantajını bir kere kullandığınız için sizde gözükmüyor artık kampanyalı fiyat.
    • AK47
      AK47, 50k bütçede laptop önerileriniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok sağolun hocam yardımınız için. 1 saat kadar önce Premium ile sipariş verdim bugün kapında seçeneği ile. Siparişten sonra indirim bitmiş sanırım güncel...
      • 1000103373.webp
    • AK47
      Çok sorun olacağını zannetmiyorum, her laptop ısınıyor ama loqların öyle öldüm bittim seviyesinde ısındığını görmedim. Diğer şeylere de dediğim gibi yani...
    • AK47
      Hocam şimdi iyice araştırdım. Yorumlar çoğunlukla anakart yanma sorununun çözüldüğü yönünde. İç tasarım vs değişmiş. Kimisi lenovo servisi ile görüşmüş...
    • AK47
      Bu gece iyice araştırıp birini alacağım. Çok düşününce işin içinden çıkılmıyor.
    • AK47
      Siz bilirsiniz hocam, bence düzeltmişlerdir 5000 serisinde problem görmedim ben. 3000de ideapadler sağlamdı, 4000de intel ağırlıklı problem çıkarıyordu...
    • AK47
      Loq modellerinde ki anakart yanma sorunu kafamı çok kurcalıyor. Düzeldi diyen de var düzelmedi diyen de. Aslında düzeltmeye yönelik aksiyonlar alınmış...
    • AK47
      Hem öyle hem de kasasını falan beğenmiştim ben güzeldi. Gameraiderlar da var fp olarak ama onlar hakkında fikrim yok pek. Dediğim gibi cpu ve gpu odaklı...
    • AK47
      Gamegaraj neden hocam mesela ekran kartı yine 5060. İşlemci bir üst nesil olduğu için mi?
    • AK47
      Ram farkı da var işlemci farkı da. Ram falan neyse de işlemci ve ekran kartı daha sonra yükseltilemediği için önceliğin onlara verilmesi gerektiğini...
    • AK47
      Hocam mesela Asus da ekran daha iyi gibi aralarında 6k fark var. 5050 ile 5060 arasında çok fark var mıdır? Önerdiğiniz laptopun rami de daha iyi tabii ki.
    • AK47
      Aynı modelin 5060 lı olanla aralarında ne kadar fark var hiç araştırdınız mı değer mi acaba?
    • AK47
      ASUS TUF Gaming F16 FX608JH-RV010 i5-13450HX 16GB 512GB SSD 8GB RTX5050 115W 16 FHD+ 165Hz FreeDOS ben direk bunu alıcam herkes güzel öneri olumlu...
    • AK47
      Forumun sahibi Abdullah almıştı videosu varsa ordan bakarsın iyi marka
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,397
Üyeler
187,502
Son üye