Kaç ay önce bir yerlerde söylemiştim bu wraith e güven olmaz, Şikayetvar da bir ton şikayeti var kullanıcılar teknik destekten memnun değil diye. Bir ara...
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, umarım bir sorunu olmaz.
Premium avantajını bir kere kullandığınız için sizde gözükmüyor artık kampanyalı fiyat.
Çok sağolun hocam yardımınız için. 1 saat kadar önce Premium ile sipariş verdim bugün kapında seçeneği ile. Siparişten sonra indirim bitmiş sanırım güncel...
Çok sorun olacağını zannetmiyorum, her laptop ısınıyor ama loqların öyle öldüm bittim seviyesinde ısındığını görmedim.
Diğer şeylere de dediğim gibi yani...
Hocam şimdi iyice araştırdım. Yorumlar çoğunlukla anakart yanma sorununun çözüldüğü yönünde. İç tasarım vs değişmiş. Kimisi lenovo servisi ile görüşmüş...
Siz bilirsiniz hocam, bence düzeltmişlerdir 5000 serisinde problem görmedim ben. 3000de ideapadler sağlamdı, 4000de intel ağırlıklı problem çıkarıyordu...
Loq modellerinde ki anakart yanma sorunu kafamı çok kurcalıyor. Düzeldi diyen de var düzelmedi diyen de. Aslında düzeltmeye yönelik aksiyonlar alınmış...
Hem öyle hem de kasasını falan beğenmiştim ben güzeldi. Gameraiderlar da var fp olarak ama onlar hakkında fikrim yok pek.
Dediğim gibi cpu ve gpu odaklı...
Ram farkı da var işlemci farkı da. Ram falan neyse de işlemci ve ekran kartı daha sonra yükseltilemediği için önceliğin onlara verilmesi gerektiğini...
Hocam mesela Asus da ekran daha iyi gibi aralarında 6k fark var. 5050 ile 5060 arasında çok fark var mıdır? Önerdiğiniz laptopun rami de daha iyi tabii ki.