Andromeda aldım 1 aydır kullanıyoruz, kardeşim yazılımcı olduğu için bütün gün koltuk üstünde. En azından şu an dik oturuyor. Bel desteği güzel normalde...
Q30 var bende 2 senedir kullanıyorum. Anlattığın şey bend de var ama arkadaşın dediği gibi kulağına taktığın zaman dışarıya öyle aman aman bir ses gitmiyor...
Yaptım hocam bu seferde gpt seçtim yine aynı hatayı verdi bende tam tersine mbr ye çevirdim bu sefer hallettim sonra kurdum windowsu ssd ye uğraştırdı ama...
Valla attığım videodaki işlem Ssd için de yapılıyor mu bilmiyorum bir araştır eğer yapılıyorsa öyle yap ama tavsiyem yukarıda arkadaşın dediği gibi temiz Bi...
Hocam vallahi hayat kurtardınız oldu çok teşekkür ederim verilerim gitsede bilgisayarımı kurtardım o bana yeterde artar bile tek sorun 700 gb küsür oyunu...
Buradan izleyebilirsin
Burada flash belleğe isoyu MBR yazdırdın diyelim ama diskin GPT diskini nasıl MBR'ye çevireceğini anlatıyor.(Veya MBR'den GPT'ye)
Çalışmadan 94 aldım ben. Yaptığım tek şey son 2 yılın çıkmış sorularını çözmek oldu. He bir de bilmiyorsan veya karıştırıyorsan ilk yardım konusu ve taşıt...