Eğer mahremiyet konusunda benim gibi takıntılı biriysen bilgisayarına bu denli erişebilen hiçbir yazılımla işin olmaz. Ben oynamamayı tercih ediyorum...
hile yakalama sisteminin bu kadar iyi calismasi icin gerekli yani belki bu kadari degil ama mecbur csnin halini goruyosunuz kimin hilesi iyise o kazaniyor
sen bilirsin oynamak istiyosan zaten mecbursun silemessin ama soyliyim vanguard isletim sisteminden bile daha fazla yetkiye sahip suanlik bisey olucaagini...
Valla hocam kick ye valorant yayını açmıyorsan bence oynama başka alternatiflere yönel cs2 veya call of dutye yönel derim bunlarıda sevmiyorsan tavsiyem...
Dün Valo oynarken derecesiz biri hile açmış o yüzden maçı bitirdi hile tespit edildi diyerek bu konuda gayet başarılı buluyorum ama diğer konularda içime...
durduk yere hileden ban yiyenler falan vardı bence silmelisin ben oynamıyorum hatta konunu gördüm silmeye gidiyorum cs daha iyi :kappa: (hile gelmediği sürece)
Çok saçma ama bu kadar aşırı yetkiye sahip olmaları bir oyun için riske atmakta istemiyorum PC'yi ve kişisel bilgileri.
1779536770
PUBG ve CS2 oynamak daha...