İntele hiç bulaşma derim.basın boşuna ağrımasın intel son zamanlarda hız aşırtma ile işlemcilerini piyasaya sunduğundan çok mavi ekran verdi amd tarafında...
knk bende 7900xt modeli almayı düşünüyorum yayın ve oyun odaklı video düzentleme render vs işimi görür mü fp açısından 4070 lerde 12gb ram var alacagım...
intele bulaşma hiç
1738428499
bütçe çok önemli, yukarıda bir arkadaş amd ekran kartı alma ve amd işlemci alma demiş. bana biraz ezber gibi geldi. bir sürü...
eskiden olsa ankerin kulaklıgı derdim ben 660 TL bandına almıştım 2 tane hem kendıme hem ablama şuan 3k olmuş fiyatı :D
1738155282
telefon ıcın mı pc ıcın...
1000 serisi ekran kartı kullanıyorum uzun zamandır güncelleme gelmedi bu kart için, güncelleme geliyor evet uygulama için ama o rtx yeni çıkan ekran...
Arc580 bana performans sıkıntıları yaşatır mı asıl sorum o aslında.3080 in güncellemeleri yakın zamanda biteceğini düşünmüyorum açıkçası.Nvidia 1000...
dostum 3080 eski bir kart, performans açısından kapışır mı evet. Fakat ben buradakı ekran kartı muhabbetini anlayamadım sonuç olarak ekran kartını anakart...
Soru aslında başlıktakinden daha geniş.
Kendim internet üzerinden ARC 7A-B580 - Game Garaj
sistemini almayı düşünüyordum fakat yakınlarda bir bilgisayarcıya...