Doğruymuş. Eğer chp yönetimi de aynı halk gibi tavır gösterirse hakketten alınabilir. Doğuda terör destekçileri nevruz ayağına pkk kurucu bayraklarını...
Siz benim dediğimi anlamadınız sanırım. Ben size bir görselle anlatayım. Hükümeti protesto eden Türk ve chp li gruplar içine Kürtçü sözde solcu insanlar...
Sizden bir zaferli hissiyatı aldım. Konuşmalarınızdan belli :) zaferlilerin de burda olması güzel hissettirdi açıkcası.
Cb seçimlerinde aksiyon alınacaktı...
Yazık sana, sistem partisi derken daha ne dediğimi bilmeyen bir gence olay anlatıyorum. Gerçek hayatta asla muhattap olmayacağım insanlara yardım ediyorum...
Aldığım dell ve acer laptoplarda hiç sıkıntı çekmedim hocam taş gibi alet yapıyor adamlar. Açıkcası sıkıntılı victus alacağıma gider az W lı dell alırım...
Valla hocam victus modellerinin genelinde var hatta omen serisinde bile çoğu laptopta var. Omen neden alınmaz victus neden alınmaz diye 2 dakika araştırma...
Rx 580 için önerilen psu kullanıyosun zaten bu işlemci ram ssd ekran kartı dahil toplam değer. Ses kartı vs vs gibi eklemelerin o değere dahil olduğunu...
Evet malesef öyle genelde biz bir program veya site tasarlarken aşama aşama gideriz Çatıyı bir anda yerleştirirseniz bina çökebilir. Tüm sayfayı işlevsiz...
Çok yapay geliyodu zaten tadı. Çaykur didi ve Doğuşun soğuk çayı benim daha çok hoşuma gidiyor. Aromalı çay içiyoruz ama çay tadı alamıyorum diğerlerinde.