Adamın sıkıntısı bufferbloat değil sen bufferbloat anlatmışsın hocam.
Senin ya kablonda yada bölgende Türknetin sıkıntısı var. Yüksek gecikme sıkıntısıyla...
sadece nvdia sürücüsünü silmiştim o yüzden nvidia kurdum. amd yi silmedim.
acerin sitesine bakıyorum ama hiç bios la ilgili bir şey yok.
1769458952
ama...
Evet haklısınız ama telekomun yurtdışı çıkışları muhteşem şuanda. Tabi bizim Türkiyede 1 ip yi 45 50 ye böldükleri için 😂 statik ip bile sorununun çözümü...
Dediğiniz doğru QOS yoksa ev içi internet kullanımı paket kaybı yapar. Hat arızasına odaklandığım için gözümden kaçmış hocam. Ama ISS ile alakasız olduğunu...
Bunlarla anlaşılmaz bu iş. Eğer evde interneti kullanan başkaları var ve qos ayarlı değilse hertürlü yapar iss ile alakasız. Modem de dandik TT nin verdiği...
Ekran kartı kendini kapatmaz durduk yere kapatsa zaten veya bi sıkıntı olsa fanları da çalışmaz diye düşünüyorum. O yazılımsal olarak kendini kapatıyordur...
G
Güç dalgalanması yüzünden yaşıyorsunuz bu olayı bence emre hocamın dediği gibi. Driver anlık değişimleri iyi yönetemiyor ve sistem mavi ekrana düşüyor...
@Emre Zengin @TyShame Şarja takınca otomatik mod değiştirmeyi kapatıp tekrar test yaptım. Tam şarja tak uyarısı verdiğinde taktım. Bu sefer sadece oyundan...