Fan sıkıntılıysa yani dediğin gibi bir olay olsa zaten 1 yıl demeden kendini belli eder. Burda durum farklı kullanım var. Ayrıca asus rog neyse msi da çok...
Kir büyük dönmesini engelliyorsa yalpa yaptırır yalpaladıkça o ses çıkar. Yeni 1 senelik bilgisayara direk fanın bozuk denmez bütün ihtimalleri düşünürsün...
bira oldu 1 hafta daha bekleyecek ama geleneksel bira tadını elde ettim hafif tatlımsı çok güzel bir pilsner bira oldu bu da kıvamı
1.5 hafta duracak o...
Kolonyağı olmaz tuşlar sökülebilirse izopropil alkol veya selülozik tiner ile yumuşak bir fırça yardımıyla hafif hafif bastırmadan fırçalayarak temizleyecek...
Maalesef paket düşmeye kadar geldiler. Keenetic modem aldık o da işe yaramadı bir türlü yardımcı olamadılar. Modemi ilk kullandığımda alınabilir hız...
Bence bütün türknet kullananlarda var bu ama uploadla uğraşanlar dışında farkeden yok bi şey var ama dur bakalım bende garip biçimde anlık ping yükselmesi...
Hocam selamlar bu türknet benim hız değerlerini bir türlü düzeltmiyor 😂 diyorum ki yeni modem aldım, modeminizde sıkıntı var herhalde diyorlar. Güncelleme...