İnceleme 10 numara hele bu forum için 12 bu forumdakiler pek zahmet edip okumazlar 😂
Bu arada alıp uyguladım + fanlardaki tonla tozu da temizleyince çok iyi...
Ben onu ilk başlarda dalga geçiyor falan sandım da ciddi ciddi saçmalıyor. Biat ettiği partinin 1000'de 1'ini başka parti yapsa vatan haini ilan edip...
Çok iyi olmuş eline sağlık. Aliexpress gibi yerlerden çakma ürün almak yerine thermall grizzly kalitesini alabilirler fiyatı da pek fazla değil. En kısa...
Özgür beyi desteklediğimi kim söyledi veya getirebileceğini ? 😂 Sevgili Alihanyilmaz ben partilerden değil Allah'a şükür fikirlerimi kitaplardan ediniyorum...
Parasını verip de alamadığımız bir şey yok. O eskidendi. AWACS lar 1995 de ödendi ve halâ alınmadı. Zaten artık çöp oldular. Yanlış kaynaklardan bilgi...
Ben eski dönemi senden daha çok izlemişimdir merak etme :) parasını ödediğimiz uçakları aldığımız dönemleri biliyorum. Sen de biraz günümüzü izleyip...
Kardeş bi yere kadar iyi gidiyodun konu başında, şimdi sıvıyosun farkında değilsin 😂 3 4 aile beraber yaşıyodu demen senin kültüre girer parasızlıktan...