https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/80817/intel-core-i54460-processor-6m-cache-up-to-3-40-ghz/specifications.html
O işlemci 2014 yılında...
Bir amacın olmadığı için boşlukta kalmışsın
1741218964
Aynı sıkılası döngüye hapsolduğun için artık yorucu gereksiz anlamsız geliyor aynen robot gibi...
Ruh hastası, inanıyorsan da kendine inanmıyorsanda kendine popülasyon kasacam diye burada böyle konular açıyorsunuz şunu ufacık beyinlerinize sokun inanç...
Evrim bir gerçektir, bir doğa yasasıdır. Evrim teorisi ise evrimin nasıl gerçekleştiğini açıklayan bilimsel modeldir. Buradaki "teori" kelimesi bilimsel...
Mi 11 lite acayip hafif telefon işlemcisi falan baya iyi mi11 alacaktım hem garantili bulamadım hemde mı 11 e bi güncelleme gelmiş o guncellemeden dolayı...
Bu gibi konular çok açılmaya başlanıldı ve çoğu kişi ben haklıyım ben biliyorum ayağına birbirine saydırıyor ayriyeten felsefe akıl yürütme işidir din ise...
Burası bu sorunun sorulması gereken en son yer, arkadaş bitmedi şu popülasyon sevdanız gerçekten merak ediyorsan araştır yada daha bilgili merciilere ulaş...