Oynadım bir oyun var rocket league bu oyun steam'deyken oyuncular arası takas vardı epic games geçince kapattılar ekmek teknemi yok ettiler hem eğleniyor...
Bir fark yoktur lakin çalışma prensipler farklı Steam oyuncuları arasında takas alışverişe izin verirken epic de böyle bir imkan söz konusu değil steamdan...
Arkadaş doğru söylüyor diğerlerinde de yüklemeyi denediysen iz kalmıştır onları algılıyor hata veriyor olabilir eğer onları da yüklemek için uğraştıysan...
Aynen ilk önce biosu update et, sırf güncelleme yapmadığım için ram'leri 3000 frekans kapasitesi olmasına rağmen kullanamıyordum aktif ettiğimde mavi ekran...
Sistemi koyacağım bellek tamamen temizlenmediğinden olabilir bunu format esnasında shift f10'a basıp oradan komut ile temizlemen gerekiyor YouTube'da...
Corsaire ait ikinci el 2 tane RAM satın aldım cpu-z baktım ufak bir farklılık var bu düzgün çalışmasına mani olur mu birinde Samsung yazıyor diğerinde...
Corsair'in 8 GB'lık iki tane belleğe takılı profil bire alınca 3000 mhz oluyor lakin oyun açınca bir iki dakika oynar oynamaz mavi ekran alıyorum ekran...