Siyah olursa mutlu olurum, max bütçem 1600e çıkabilirim. Blue sw istemiyorum takatuka, grey veya red switch olabilir fakat klavyenin çoğu özelliklerinden...
gpu nun direk marka modelini söylerseniz daha iyi yardımcı olurlar fena değilden kastınız, bazıları 1060 a da fena değil diyor bazıları 4060 a da fena değil...
arkadaşa alcaz max bütçe 3 bin 3 üstü olmuyor maalesef, oyun oynuyor laptopa bağlayacak, kablosuz tercihimiz fakat kablolu olursa da iyi olur. Blue switch...
Evet doğru arkadaşın anlatım biçimi kötü benim dedigim gibi anlatabilirdi şuan elinizde hangi işlemci var bu idare eder degiştirmemenizi öneririm para...
adama para ver o zaman, adam alınır mı? demiyor bütçem bu hangisini alayım diyor. insanları paralarıyla zorbalamak yerine ya susun ya yardımcı olun. ikiside...
support.steampowered.com
buraya girebiliyormusunuz, hesap açmadan veya yan hesap açıp oradan ticket açsan ? Hesabında telefon numarası falan kayıtlıysa...
Biliyormusun bazı ürünler hasarlı geliyor. ama bu demek olmuyorki tüm ürünler hasarlı. Sende olmaması beni yalancı yapmaz. benim gibi hata yaşayanlar var...