Tabii, şans işi. Ben mesela 10 sene önce bir PSU almıştım, ısrarla o modeli önermişlerdi. Vatan’dan toplamıştım o zaman PC’yi. Montajı yapıldı PC’nin, yüke...
2 sene garantisi var hocam. 1st player ise 10 yıl garantili. Türkiye dışındaki garantiyi önemsemiyorum çünkü 2 sene sonra bitince yurtdışına göndereceksin...
Ben f/p olarak; psu yu buradaki 750w fiyatına almışyım Bg den fiyat vs bakmam bu konuda.
Psu ve kasa demirbastır.
Sistem degiştirsrnde bunlar demirbastır...
Anladım hocam da kriterler belli. Tekrar PSU upgrade etmeyim. Ne diyorsunuz bu durumda SAMA mı yoksa NGDP 1300W 80+ platinum mu yoksa 1200W 80+ gold mu...
Hocam birde ben bir daha PSU upgrade düşünmüyorum. İlerde 6080,6080 super, zor da olsa 6090 dahi alma ihtimalim var bu durumda SAMA çift çıkışlı diye onu...
Bu arada garanti açısından bu da 10 sene garantiliymiş. Ses açısından öneriyor musunuz? Hem garanti hem ses konusunda iyiyse alabilirim bunu.
1ST Player...
1ST Player NGDP 10 yıl garantili hocam yanlışınız var o şekilde satılıyor. Açıkçası kararsız kaldım ben. 10 sene garanti çok değerli ama çok gürültü...
Ben hâlâ NZXT C1200 ATX 3.1'in çok kaliteli bir güç kaynağı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca attığınız konuların büyük çoğunluğunda PSU hakkında olumlu görüş...
Doğrudur ama ben gerek Reddit(yasaksa kusura bakmasın isim söylemek), gerekse de farklı forumlarda hakkında çok şikayet gördüğüm için geri durmayı tercih...
NZXT C1200 ATX 3.1 versiyonunda ben şahsen kronik bir sıkıntı yaşayanı görmedim, çok kaliteli bir güç kaynağıdır. Sizin çok problemli dediğiniz model...
Bu modele ek birde SAMA P1200 var. O gayet sessiz bir PSU'ymuş. Siz ne diyorsunuz bu durumda 1ST Player NGDP 1200W mı yoksa SAMA P1200 mü alayım sizce...
1ST Player NGDP 1200W, LLC Rezonans topolojisi ve %100 Japon kapasitörleriyle global pazarda kronik bir sorunu raporlanmamış, ileride RTX 6090 gibi kartları...