Anladım hocam. Ya sistemin yanında öyle tabii de ama yine de kısılmak lazım artık biraz diye düşünüyorum :) bu arada crack ile işim olmaz bu saatten sonra...
Kişiden kişiye değişir bu cevap kimine göre değer kimine göre değmez ama yani senin o aldığın sistemin yanında (herşeyi üst segment seçtin) 1500 tl hiç...
Yetkili servis olduğu için soket değişimi sonrası sorunlu bile gelse (ki gelmez test edip yollarlar) öylece kullanırım, sıfırdan farkı yok sadece pinler...
Ya oynanışı biraz kafamı kurcalıyor. Klavye-mouse ile oynamak biraz bu oyuna göre değil gibi geliyor bana ama arada kaldım yani. :)
1788639208
Anladım :)...
Açık dünya keşif oyunlarını seviyorsanız büyük ihtimalle severseniz.Oyunun kocaman özgür bi dünyası var kimine boş geliyor sıkıcı olduğunu söylüyor kimisi...
Deluxe da bi tek zırh seti geliyor oyun başında kullanabildiğin, biraz faydası oluyor o setin ama zaten daha iyisini çok rahat bi şekilde topluyosun...
Selamın aleyküm nasılsınız hocam? Servislerde şöyle bir durum olabiliyormuş. Makul ücret karşılığında anakartların hangi model yolladıysam yenisini sıfır...
Anladım, bende bu yola başvurdum zaten hocam. Yaptırıp kullanacağım ki tamir de etmiyorlarmış. Soket değiştiriyoruz komple dediler. Gönlüm rahat bir şekilde...