Kalkışmayın öyle bir topa heleki anlamıyorsanız ben elektrik ve elektronikçiyim aynı zamanda kondansatörde halen güç olabilir o yüzden siz ellemeyin hem...
Akıllı ev sistemleri ve NAS server kullanımı için bir sunucu arayışındayım. Amacım, VMware özellikli bir sunucu kurarak, akıllı ev sistemi için Home...
Hiç bir sıkıntı olmaz lakin Ups dediğimiz cihazlar sürekli çalışması için tasarlanmış cihazlar o yüzden sürekli açık tut onu bi ses yalıtımı yaparsın ne...
Merhaba, takabilirsin prize sorun olmaz ilk çalıştırmada 1 gün boşta çalışsın aküler full şarja gelsin ondan sonra kullanıma başlayabilirsin daha sağlıklı olur.
Merhaba, direkt Saromanic global ile iletişime geç ürünün fotoğrafını çek at sana 3 adet v2 ekran gönderecekler ücretsiz şekilde takımıda gayet basit.
Bende...
Mevcutta
Asus Prime X570
Ryzen 7 5700X3D
Gigabayt 4070 Ti Süper Eagle
32 GB 3600MHZ Ram
Sistem Kullanıyorum Oynadığım oyunlar İşlemci Bazlı CS2 Orta...
Merhaba, dostum sana tavsiyem kesinlikle Cat6 Kablo kullanman 8 kablodan 2'sini kullanacaksın geri kalan 6 tanesi yedek olacak.
Seçtiğin iki kablo örnek...
Ülkemi o kadar çok seviyorum ki tüm dünyanın örnek alması gerek bir ülkeyiz. Bizde sistem öyle mükemmel ki, devlet sen uyurken bile senin yerine düşünüp...
Merhaba, size tek vereceğim tavsiye şöyle söyleyeyim. Eğer illa alıcam diyorsan ve marka takıntın varsa git Audi falan al, çünkü ben geçen sene BMW E87...