O zaman sorun kampanyada değil dediğim gibi çalışanda geçmiş olsun size böylesi denk gelmiş. Zaten kod girmesi gereken bir yer yok belgenin kendisi sistemde...
Hocam böyle bir şey yok diyen kim? yapılması gerekenler zaten konuda uzun uzun mevcut harici başka bir şey yok. Siz anlatıldığı gibi formu doldurun şube...
Mouse bugün geldi gerçekten çok beğendim özellikle sensör harika normalde aimim titrerdi bu fare ile titreme sıfıra indi. Yedek için bir tane daha alınır...
Pil şarj cihazım ve sağlam pillerim var sürekli yedekte pil tutarım haftada bir değiştirmek beni sıkmaz diyorsan viper v3 hyperspeed olabilir.Fakat unutma...
Evet ben de ona şaşırdım bazılarının süreç gerçekten çok uzamış. Sanırım satıcıdan satıcıya fark ediyor yada ilk siparişim olduğu için hızlandı. Ben tamamen...
O şart değil oluşturulan barkod kodu ve talep numarasının fotoğrafını çekmek yeterli olur. Hatta sadece talep kodu bile yeterlidir zaten oradan çıkarırlar...
Mng Kargo dhl ortak ilgili kampanyanın reklamını yakında sunacak önden spoiler olarak buraya yayınlıyorum.
NOT : Alttaki bir örnek taleptir ve iptal...