Gamepowerda bulunan hall effect joystickler daha uzun süre götürür stick drift konusunda, 9. nesilin pilli olması ve sadece bluetooth desteklemeside çok kötü.
Bunu tekrar deneyebilir misin ama busefer cihazı A + HOME tuşuna 4 saniye basılı tutarak çalıştır. Bluetooth ekranında "Gamepad" olarak gözükücek.
Edit: EA...
N11' den bir tane aldım, ikinciyi almak için hesap açtım ama hoşgeldin kuponu dışında kupon görünmüyor. Beklesem yarın kişiye özel 200 TL kupon çıkar mı...
Xbox uygulamasına girin sol üstten bir şeyler indirmenizi istiyor acaba onlarlamı alakalı. Sanki bilgisayarda bir şey eksik gibi.
1760523362
Hayır direk...
Normal Keylinker, mobil için değil; genel olarak gamepad’i ayarlamak için yapılmış bir program. Bu yüzden orada yaptığınız ayarlar gamepad’in hafızasında...
Niye xinput olarak gözüküyor oda garip, kullanıcı klavuzunda kalibrasyonu anlatıyor ama isterseniz önce dongle üzerinden bağlayın ondada böyle oluyormu...
@Diavelin Keylinker ile ayar değişmiştim A tuşunu B yapmıştım deneme amaçlı sonra çıktım. Normal PC den oyun oynarken A basamadığımı fark ettim dedim...
EasySMX X15 de bulunan Android modu vs de çalışıyor. Büyük ihtimal iOS modu da çalışıyordur arkadaşlar biri deneyebiliyorsa denesin. Neden Gamepower...