arkadaşlar ssn sport bu işin vakkosudur 13 senedir spor yapıyorum 5 senedir fitness ile uğraşıyorum son 4 5 siparişim ssn sportsdan dır gerçekten güzel bi...
bende aynı şekilde düşündüm ama sadece masamda yaptım ve takıntılı birisi oldugum icin masayı falan yerinden kaldırdım hareket ettirdim
fakat herhangi bir...
poşetleri acınca farkettim ve işin legodan parca istemeye gitmemesini eski yaşadığım deneyimden istemiyorum. En son bu tarz bi parça isteme mevzusunda 4.5...
evet evet daha önce lego da 1 2 adet eksik parcam oldu ve talep ettim geldi fakat bu sette ortalama 7 8 adete yakın eksik parcam var gonderim saglarlar mı...
şikayet vara 4 5 gün once bu konu hakkında yazdım fakat klişe bir cevap atıp umursamadılar tüketici hakem heyeti hakkında hiçbir fikrim yok etrafımda...
İdefix'ten satın aldığım Lego Technic Ford GT modeli, tarafıma ulaştığında kutusu tamamen ezilmiş ve deforme bir haldeydi. İlerleyen aşamalarda paketin...
böyle bi bokluk cıkar diye önceden fotograflarını aldım ürünün zaten ilk geldiği gibi ondan bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama hayırlısı saydığıma göre 7 8...
Rica ederim ne demek zaten yapay zeka genel olarak kullanıcı deneyimlerini ve internetteki bilgileri esas alır onlara da vahi yoluyla inmiyor bilgiler :D
Cümlelerin düzgün gözükmesi için yapay zekaya yazdırdım bildiğim şeyleri zaten ortalama 9 senedir bu piyasanın icindeyim katkım olan konulara bakarsan bunu...
Hocam selamlar, sistemin gerçekten canavar gibi, güle güle kullan.
Öncelikle sıcaklık değerlerin 4 bakır borulu bir hava soğutucuya ve Ryzen 7000 serisine...