En ucuz olarak gözüken MRcep firması Samsung resmi satıcısı olması lazım. 2 sene önce Powerbank alırken araştırmıştım bir çok markanın resmi satışını yapıyorlar
Hardware Unboxed’a göre NVIDIA’nın 3. parti ekran kartı üreticileri (AIB’ler), RTX 5070 Ti ve RTX 5060 Ti 16 GB modellerini üretmek için gerekli GPU...
Özgünlük ile ilgili bir beklentimiz yok zaten, sizinde ağustos ayında yazdığınız gibi insanlar 1 ay liste atıp 2. ay yada 3. ay bu listelerin sürekliliğini...
Yaşın kaç bilmiyorum ama uzun vadeli düşünmeni tavsiye ediyorum, kısa vadede kolay para kazanma diye bir şey yok... Eğer çok çok kısa zamanda para lazımsa...
Öncelikle bu işi gayriresmi yaparsan maliye tarafından farkedilme ihtimalin yüksek. (ayda 5-10K para giriş çıkışından bir şey olmaz) Özellikle bu sene...
1700'e var 1250'ye hemen ver cümlesi = piyasası zaten 1700TL, rahatça 1700'e bulunuyor demek oluyor. 1 tane bu fiyata ilan olması hiçbir şey mana etmiyor...
Şimdi dediğim şekilde alıp 3-4 ay idare edersen bu senenin 8 ayı ve diğer senenin 8 ayı toplam 16 ay tek cihaz kullanabiliyorsun hocam. Senin mantıkla...
Kendim S24 Ultra + Redmi Note 9 kullanıyorum. Eylül sonu kapandı S24U, 3 ay kadar Note 8 Pro kullandım, yılbaşından sonra da S24'ü aktif etmedim Note 8...
Önce gümrük 300 euroydu, sonra 150, sonra 30… şimdi 1 euroya düştü.
paypal, discord falan kapalı her şey sırayla kapanıyor.
CİMER e yazmanın ne anlamı var...
muafiyetin kaldırılmasını değil vergi oranını konuşabiliriz bence. %15-20 vergilendirme ile herkes memnun olur. böyle yurt dışı alışveriş kapatılmış gibi...