Evet 16gb ram fiyatından haberdarım, 2. Elde 5K bandına 16gb ddr5 laptop rami düşüyor. Eklenebilir bir şeyi eklenemez parça yerine tercih ederek laptop mu...
Kasası da güzel kısmına patladım, hayatınızda ilk kez laptop kullanıyorsunuz sanırım. Baştan aşağı kronik sorunlu, CPU'su fabrikasyon olarak %10-12 kıılmış...
Okey de Ryzen 5 5600 + 16GB ram zaten şuan 8-8,5K ediyor. 1070 de 10 senelik olsa da (daha güncellemesi kesilmedi diye biliyorum ama bu sene keserler) 1080P...
22 olan 1070'li güzel bu arada, tüm ekipmanı monitörü yanında veriyor adam, daha ne yapsın
1772742664
Diğerlerine yapacak bş yok, 7500F ekran kartsız...
Neyi kastettiniz tam bilmiyorum ancak varsayımda bulunarak: 7-8 tane B650M-R var Vatan Outlet'de. 1 tane kompanent tamiri hariç hepsi soket hasarından soket...
eğer yeni versiyonu vs çıkmadıysa Cougar GEX850 modelinde yeni nesil GPU kablosu yok. Kendim kullanıyorum, 6 adet 8 pin standart GPU beslemesi var. PSU...
Geçiş yapılmaz dedim zaten, ama fark yok denemez. Batarya aynı ancak gözle görülür ekran süresinde iyileşme var. Ekran Paneli iyileştirilmiş, neresinden...
60W Şarj
Gizli Ekran
Kamerada iyileştirme
panelde iyileiştirme
CPU'da bir yeni nesil
Daha iyi ekran süresi
Tam olarak daha neyin gelişmesi gerekiyor? Ha...