https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag275qf-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,743690052.html
Oyun odaklı oynayacaksan bunu düşünebilirsin sanırım
Merhaba arkadaşlar, bu monitörü sipariş ettim. Daha önceden daha düşük fiyatlara satılmış ama şuan yine biraz araştırınca uygun fiyatlı olarak gözüktü bana...
2 gündür başvuru yapmışım, kaç seferdir arıyorum, WhatsApp'dan yazmışım ama geri dönüş bir türlü olmuyor, açmıyorlar. Dedim artık yeter. 2 ay ücretsiz...
2 yıldır comnet kullanıyorum.
2 senede böyle bir kesinti 2 defa oldu.
(Benim açımdan)
Comnet ise fiyat ve zamdan etkilenmeme olarak inanılmaz avantajlı...
Turkiyede gigafiger kullanıp diğer insanlara akıl vermek kadar boş bisey yok. forumda ki çoğu kullanıcınin altyapisi 100mbps bile değil adam hangi firmaya...
İki gündür ben de sorun yaşıyorum, gündüzleri genel olarak internette bir sorun problem olmuyor ama geceleri akşam vakti ve gece itibariyle internet...
Acer nitro 5 kullanıcısıyım. 1.5 yıldır kullanıyorum.
3050ti ekran kartı ve i5 12500h işlemci var.
Valorantta bende de 100 dereceleri buluyordu. Sıvı metal...
Önceden kullandığın internette bağlantı sorunları, İnternet kopmaları falan yaşamadıysan yani altyapında herhangi bir sorun yoksa dilediğin internet...
Bende dün bakıyordum bu monitöre ama v1.1 modelinin incelemeleri vardı YouTube'da ve onlarda beni tatmin etmedi. Ürün geldiği gibi inceleme yaparsan ve...
Benimkinin garantisi süresi dolduğu için kendim yapmıştım ama normalde garanti süresi varken kendimiz uygularsak garanti dışı kalırmı bilmiyorum.
Doğru...