Dostum referans olarak attığın linkteki cihaza benzer tarzda bir laptop var elimde. Profilimden ikinci el ilanlarıma tıklayarak bakabilirsin. Beğenirsen ne...
Merhaba,
Bir arkadaşıma 15k civarı bütçeyle dizüstü bilgisayar arayışındayız.
Bu piyasaya pek hakim değiliz, mümkünse genel amaçlı kullanıma uygun, çağ dışı...
4070ti super ve 4080 super kartım olsa 5000 serisine geçmeye çalışmazdım. 5070ti zaten 41'den çıkacak lansman olarak. orada alamazsan 45'e falan alırsın...
Elinize saglik hocam. Zaten 5000 serisi cikti diye 4000 serisi cope atilmamali. Millet gaza geldi biranda 5000 5000 diye. 4000 serisi hala guncelleme aliyor...
Güzel bir inceleme olmuş hocam emeğine sağlık , sonuç olarak sıfırdan bir sistem kuracak olan bütçesine göre tercih edebilir 5000 serisini ancak hali...
35 mb hız vardı, 50 yapalım dediler. 50'ye çektik bu sefer de dakikada 10 kere kopma problemi başladı. Tekrar 35'e düşürttük. Kağnı gibi takılıyoruz. Sen...
Toplam 100+ oyun var yüklü olan. Ve cod ww2 gta5 cs2 vb. gibi yüksek boyutlu oyunlar kaplıyor çoğunu zaten yaklaşık 200 tane oyun yüklü bilgisayarda. Eski...