Gayet yerinde, altına imza atılacak bir talep olmuş kardeşim. Benim anlamadığım devletin koskoca yetkilileri bu kadar basit nasıl düşünebiliyor? Diğer bir...
Öncelikle komiklik, şaklabanlık yapacak arkadaşlar konumdan uzaklaşırsa sevinirim. Herkes yeav ben yazsam ne olacağ loo kafasında olursa zaten aynı tas aynı...
İlk yorumundan beri 2 yıl geçmiş ve takıma girip kendini geliştirdiğini yazmışsın. Gidişat gayet güzel. Ama futbolcu Barış Alper'i örnek al. Fiziği muazzam...
Maşallah üstad 1 senede 4 cm boy baya iyi şuan 15 yaşındasın galiba 2-3 seneye sen bi 2 metreyi geçersin gibi. Valla sakatlık falan yaşamazsan alperen...
beyler 1.97 oldum artık çok rahat smaç vurabiliyorum şehrimin iyi takımlarından birinde ilk 5 başlıyorum abi sanada çok teşekkür ederim 2 sene önce bu...
AJ159pro veya 179pro 8k ile 2000'i bulmuyor neredeyse. Neden düşünülmüyor anlamış değilim.
Hiçbir sorun yaşamadım, farklı oyun performanslarında denedim...
Valla hocam dediğim gibi ona kesin bir şey diyemiyorum çünkü dediğim gibi switchten switche değişiyor biraz ama switchler arasında hiç sesi kesilmeyen...
Teşekkür ederim. Takır tukur sesi en azından yarıya indirir mi bu ringler? Evet çok pahalı sayılmazlar dediğin gibi ama işe yaramasını umuyorum. Klavyeden...