Hocam, Türkiye için belirtilen fiyatı 700$ tabi ki son olarak firmaların ne kadar dan satacağını bilemem, işlemcinin çıkış tarihi 12 Mart olarak belirtildi...
Ben 100k'ya pc toplayacak olsam kesinlikle 9950x3d'yi beklerdim. Oyun performansı olarak 9800x3d'nin önünde olacağını okumuştum ve oldukça ileriye dönük bir...
Sizin bahsettiğiniz 75 derece chipin sıcaklığımı? Benim kartın chip sıcaklığı normal 65-68 derece arası ben burada Vramlerin sıcaklığından bahsediyorum...
Hocam, ben 4070 ti super kullanıyorum daha alalı 1 ay olmadı ondan önce sizin gibi 2.el 3070 Ti almıştım yaklaşık 1 yıl kullandım güvenlik etiketi vs...
Hocam, termal padler hakkında bilgim yok, kartı satın mı alacaksınız yoksa mevcut kartın durumu hakkında bilgi almak mı istiyorsunuz? Eğer kartı satın...
Hava soğutma ile işi çözecekken sıvı soğutma topuna hiç girme hocam, üzerinden seneler geçse bile canavar gibi çalışır, sıvı soğutmanın ne olacağı belli...
Hocam, windows 11'in öncelikle key'ini internet üzerinden satın al, 90-100tl fiyatı var, microsoft'un sitesine girerek windows 11'i indir ve kurulumunu yap...