Sapphire markasından 3 tane kart aldım 1'i değişime gitti geldi, diğer 2'si iade oldu vram sorunlarından dolayı. Hepsi de farklı jenerasyonların kartları...
Selamun aleyküm, --Be Quiet Dark Rock Pro 5-- hava soğutucuyu almayı planlıyorum, fakat soğutucunun büyüklüğü 168mm olduğu için aklımdaki tüm kasaları...
Hocam, alıp almamak tamamen senin tercihine kalmış 13k'ya 6900xt hiç fena değil açıkçası, ileride en az 750w bir psu alma şansın varsa mantıklı bir karar...
Hocam, mutlaka OCCT testi yapmalısın, 650w psu sistem yük altına girdiğinde sorun çıkartabilir yada şu an sorun çıkartmazsa ileride sorun yaşayabilirsin...
İster yüksek performanslı isterseniz de fiyat/performans tavisye sistem arıyor olun Intel ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz!
Güncel Intel işlemci...
Bence 7500f'li sistemi al hocam hatta alican arkadaşın attığı sistem 23k, onu kaçırma ileride psu değiştirir 750w alırsın uzun süre kullanırsın. DDR4'e hiç...
Akıl var mantık var! 20k'ya 5600 işlemcili hazır sistemler var zaten hadi onu geçtim, 25k'ya 7500f'li DDR5 hazır sistem varken böyle bir İKİNCİ EL sisteme...
Hocam, ekran kartı olarak elinde ne var? Bütçene göre 7500f - 8400f - 8700f işlemciler tercih edilebilir, anakarta bütçe önceliği verip işlemciyi 2.plana...