yok la ameliyattan sonra bol bol kolejen içeren (kelle paça gibi, kemikli et ve ilik) gibi yiyecekler tüketip bacak antrenmanları yaparsan 1 yıla sapasağlam...
çikin paran varsa yaptırılır iyi bir yerde yaptırdıktan sonra da bir riski dezavantajı olmaz bence ama ameliyattan sonra bir süre normal haline dönemezsin...
4 türlü zengin vardır bence
1- atadan zengin yani soyu sopu paralı gıcır adamlar var dolayısıyla onlarda zengin oluyor
2- tabiri caizse köpek gibi çalışıp...
Merhaba ben babamla çalışıyorum yaşım 18 maaş değil ama harçlık şeklinde hafta da bir para alıyorum babamdan dolayısıyla her seferinde param bitti demek...
İlk önce sakin ol. Ben sınavdan önce en son sınavda çıkan soruları çözüp 80 küsür almıştım. Bu kadar kasmana gerek yok yani genel kültür çoğu.
Sağlık zaten...
4 ana konu var ilk yardım-trafik ve çevre-trafikte adap ve motor bunlardan sadece ilk yardımı youtubeden video izleyerek ve internetten test çözerek...
özellikle jawlinelarım da ve yüzümün belli yerlerinde sivilceler ve ufak tefek siyah noktalar var bunları hastaneye gitmeyip sivilce hapı kullanmadan evde...
Ağır yüklenirsen evet. Sorun halloluyor tabii ki ama eskisi kadar güçlü olmuyor. En ufak bir yanlış harekette daha kolay kopmaya müsait olarak kalıyor...
1 ay önce bir kaç kere halı saha yaptım ondan sonra dizim de bir sorun meydana geldi yürürken falan dizim boşa çıkıyor kayacakmış gibi oluyor bir anda güç...
benim pederi günde 4-5 kere 0850'li numaralar arıyor internet vb. saçma sapan şeylerden dolandırıcı anlayacağınız artık adama gına geldi bu aramalardan...
mutlaka tutmaz ama bir aralığı olmalı öyle değil mi? Şundan aşağı tutmaz max bu kadar tutar vb.
1733167914
haklısın ancak o kadar bütçem yok
1733167972...
popeyeste çalış agam şartları çok iyi asgari ücret artı sigorta yaşını sorun etme 17 yasında da sigorta yapılabiliyor günde 8 saat çalışıyorsun bunun yarım...