Para biriktirerek kademe kademe arabayı yükseltmek şuanda ülkenin yarısından çoğu bu şekilde yapıyor
Hem konforunuzu arttıran bir şey almış oluyorsunuz...
Ben çok yanlış anlamışım arkadaşı :D
Haklısın kredi işi sıkıntılı iştir hesap kitap yapacaksın ödeyeceğin kadar çekeceksin zamanında güzel bir tutar kredi...
kardeşim öncelikle bu anlattıklarım daha önce de borcu ödeyemeyecek seviyeye geldiğim zamanlar ne ceza alırım diye araştırıp bulduğum cevaplardır. net...
yüksek tutarlı krediler için direkt ipotek gerekiyor en mantıklısı babanın çekmesi olur ama şu sonda yazdığın devredip ödemesem ne olur dediğini anlamadım
Merhaba bir anda internet gitti ve ip alınamıyor diyor millenicom
arıza kaydı için iç tesisatta problem varsa 550tl diyorlar
Modemin bozulup bozulmadığını...
İlk olarak anlatım bozukluğundan yazdıklarının yarısını anlayamadım.
Sizin yaptığın şey büyük ayıp fakat mahkemelik bir sürece uzacağını sanmam ama uzarsa...
2 gün önce babam S24+ aldı. Aşık oldum cihaza. Bu kadar kaliteli görünen, premium bir cihaz olamaz. S24+ gayet de alınır bir cihaz. 15 Plus ile arasında 25K...
aynen evet o olay cok komik bi tomar para veriyosun ve ekran 60 hz
işlemci yuzden s25 serisini bekleyeceğim galiba snapdragon gelirse mukkemmel olucak o...
Eger discord logları paylasmıyor diye kapatildiysa yerinde bir karar olmus. Onun disinda mantikli bulmuyorum çünkü yapıcak insan her yerde yapar adiliği...