teşekkür ederim hocam ben alırken 15li ile toryum arasında kalmıştım toryum kullanan arkadaşlardan sorduğum herkes memnundu ondan dolayı ekstra 500₺ verip...
ben aşırı memnunum hocam bel ağrılarım gerçekten azaldı ama daha önce profesyonel bir koltuk kullanmamıştım bu yüzden bana güzel geliyorda olabilir tavsiyem...
Forumlarda okuduğum kadarıyla herkes kumaş öneriyor , tabi kumaşın kalitesi de önemlidir ama ben daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak...
Forumlardaki tüm konulara baktım fakat herkes farklı bir şey söylediği için kararsız kalıyorum :(
amazondan almak istediğim için ve bütçemi de çok aşmak...
Hocam 1k daha fazla verip daha iyi bir konfor sunuyorsa neden olmasın. Sonuçta sağlık önemli ilerki zamanlarda sıkıntı çekmemek açısından kaliteli rahat ve...
Ben bunu aldim https://www.amazon.com.tr/dp/B07MCVYNDC/?_encoding=UTF8&ref_=sbx_be_s_sparkle_ssd_img&pd_rd_plhdr=t&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
Hocam ankarada şubesinde arkadaşla gittik denedik bence en iyisi 15 li ama arkadaşım beğenmedi akdenizi beğendi bence kesinlikle 1k fark verilmeye değer
Teşekkürler , şu an için sadece acaba toryuma 6300 TL vermek yerine ; anka , hira ya da 15'li plus'a 1k daha mı fazla vermeliyim..
Bel , boyun ve sırt...